מרק קוסקוס צהוב- מדהים!

שעה

קַל

6 מנות

אז בהמשך לקוסקוס שכלכך אהבתם

קוסקוס טוב צריך מרק מצוין!

מלא בטעם, ירקות, חם וטעים 🙂

5 from 7 Reviews

רכיבים

התאם מנות
3 כפות שמן
1 כף כורכום
2 בצליפ
4 גזרים
2 תפוא
3-4 קישואים
0.25 כרובית
4 עלי סלרי
1 קילו דלעת חתוכה לקוביות
0.5 כרוב
1 כפית פלפל שחור
2 כפות מרק עוף
1 חבילת חומוס שלם
3 עגבניות רכות

הוראות

1.

בסיר גדול נשים את השמן ואז את הכורכום, נפתח מעט את התבלין ונשפוך מעט מים על מנת שלא יישרף

בוצע
2.

נוסיף בצל שחתכנו לטבעות עבות

בוצע
3.

נוסיף את הגזר שחתכנו גס ואז את תפוחי האדמה החתוכים גס ונערבב

בוצע
4.

נוסיף את הקישואים והכרובית ונערבב, גם הן חתוכות גס , נוסיף מעל מים רותחים

בוצע
5.

נוסיף עלי סלרי

בוצע
6.

נוסיף מרק עוף ופלפל שחור, נערבב ונטעם, במידה וחסר מלח ניתן להוסיף מעט

בוצע
7.

נוסיף את הדלעת שחצינו לקוביות, כרוב ועגבניות ונערבב

בוצע
8.

נוסיף חומוסים שלמים

בוצע
9.

נמלא מים רותחים עד מעל קו הירקות, נטעם ונתקן תיבול

בוצע
10.

נכסה, נביא את המרק לרתיחה וכשהוא מגיע ננמיך לאש בינונית למשך שעה וחצי או עד שהירקות רכים וזה מוכן ומושלם!

בוצע
11.

בתאבון !

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

7 Comments

  • מרי

    כל המתכונים קלים להכנה מאחר וההוראות ממש ברורות ומדוייקות. יישר כוח. כל הכבוד. תודה
    עכשיו המרק קוסקוס על האש.
    שבת שלום. ♥️😍🙏

  • יעל

    שלום, חומוס מקופסת שימורים? אם לא, יש צורך להשרות לפני?

  • סיוון משורי

    בדרך כלל אני אוהבת להכין מרק אדום, אבל בן הזוג שלי מאוד אוהב את הצהוב. ניסיתי עכשיו, המרק על האש. מריח נהדר! האמת שלא מצאתי דלעת בקיוסקים וגם לא כרובית. לא נורא 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *