3 סוגים שונים של סלטים לשולחן החג!

10 דקות הכנה

קַל

1 קערה לכל סלט

אז הגעתי לסניף של קרפור וישר עלה לי רעיונות למתכונים,

זה התחיל בזה שחשבתי על בשר ואחר כך על עוף ואחר כך פשוט מתכונים שונים לסלטים!

כי אתם כל הזמן מבקשים והיה שם הרבה היצע של דברים מגניבים שאפשר להוסיף לסלט

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1 חסה סלנובה/לבבות קיסר
1 כף חרדל דיז'ון צרפתי
1 שן שום
מלח
כף שמן זית
לימון שלם
1 בגט צרפתי קרפור
1 כרוב
2 כפות סויה
1 מיץ ליים/ מיץ לימון
מלח (מעט כי הסויה מלוחה)
מעט שמן שומשום
פקאנים
1 כרובית
שמן זית, מלח ולימון
קשיו מקורמל

הוראות

1.

לסלט הראשון - סלט חסה

בוצע
2.

נשטוף היטב את החסה ונייבש, נשים בצלחת בצלחת קטנה נערבב את כל מרכיבי הרוטב- חרדל דיז'ון, שום, מלח, שמן זית ולימון

בוצע
3.

לקרוטונים נחתוך דק אבל לא מדי בגט צרפתי כפי שמוצג בסרטון, נסדר בתבנית מרופדת נייר אפייה ונבזוק שמן זית ומלח גס, נכניס לתנור שחומם מראש ל220 מעלות טורבו ל5-10 דקות

בוצע
4.

לפני הגשה לשולחן החג נשפוך את הרוטב ונערבב היטב את הסלט, נניח את הקרוטונים לאחר מכן

בוצע
5.

לסלט הכרוב , נחתוך כרוב דק דק דק ונסדר בקערה, נשים מעל מעט מלח ונלחץ עליו מעט שיוציא נוזלים ויהפוך רך יותר

בוצע
6.

נערבב את כל מרכיבי הרוטב בצלחת קטנה ונשפוך מעל ניתן לשמור במקרר 3-4 שעות לפני הגשה

בוצע
7.

מעל נוסיף פקאנים

בוצע
8.

לסלט האחרון! סלט כרובית כן כן! כרובית ככה לא מבושלת זה ממש ממש טעים ! חתכתי אותה קטן, הוספתי מעל שמן זית, מלח ולימון וקשיו מקורמל סלט קראנצי וטעים! מומלץ להכין חצי שעה לפני הגשה

בוצע
9.

מושלם! בתאבון(;

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *