בטטה מדורה בתנור!
הבטטה האהובה עליי והתוספת המושלמת לכל ארוחה!
הבטטה יוצאת גם רכה ונימוחה וגם קראנצית מבחוץ ובכלום עבודה!
מתאימה כתוספת לארוחה, סלטים, ארוחת ערב או כל דבר שתרצו
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
בטטות - אפשר לקלף ואם לא אז לנקות היטב | |
שמן זית בנדיבות | |
מלח גס | |
טימין |
תוספות מעל
פטרוזיליה | |
נענע | |
לימון | |
מלח | |
טחינה |
הוראות
1.
בתבנית שמתאימה לנייר אפייה נשים שמן זית בנדיבות ונחתוך בטטות לרבעים
בוצע
2.
נניח את הבטטות על הבטן בתבנית ואפשר גם לעשות להן מסאז קטן כדי שיהיו מכוסות בשמן זית
בוצע
3.
נפזר מעל שמן זית נוסף, מלח גס וטימין ונכניס לתנור ל20 דקות 250 מעלות טורבו
בוצע
4.
לאחר 20 דקות ננמיך את התנור ל180 מעלות למשך 10 דקות
שימו לב שהבטטה מתרככת
בוצע
5.
וזהו! זה מוכן ומושלם, כמובן שזמן הבישול תלוי בגודל הבטטות
בוצע
6.
אני אוהבת להוסיף מעל פטרוזיליה ונענע שמתובלים במלח גס ולימון,אפשר גם להוסיף טחינה
בוצע
כתיבת תגובה