תבשיל אסאדו ורימונים שמושלם לראש השנה
את התבשיל הזה קשה להפסיק לאכול!
אז תכינו מראש כמות כפולה,
זה כלכך טעים, וקל להכנה!
5 דקות ולהכניס לתנור- הוא עושה את כל העבודה
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
2 קילו בשר מספר 9 אסאדו | |
10 בצלי שאלוט קלופים | |
10 תפוחי אדמה קטנים / 5 גדולים חתוכים לחצי | |
2 כפות דבש טהור | |
6 כפות רכז רימונים איכותי | |
2 ראשי שום שלמים | |
מלח גס | |
פלפל | |
250 מל יין אדום שאתם אוהבים | |
2 ענפי רוזמרין |
לקישוט ( לא חובה )
רימונים ופטרוזיליה |
הוראות
1.
בסיר שמתאים לתנור נניח את בצלי השאלוט והתפוחי אדמה, מה שישמש תחתית לבשר!
בוצע
2.
נניח את הבשר על הירקות כך שהצד של השומן מופנה כלפיי מעלה- מה שיגרום לשומן של הבשר לנזול ולשמור עליו עסיסי!
בוצע
3.
נתבל במלח גס, פלפל ונוסיף את שאר רכז הרימונים נעסה טוב טוב את הבשר כדי להחדיר לו טעמים ונשפוך מעל את היין האדום, זה לא נורא שלא כל הבשר מכוסה ביין, הנתח כלכך שומני שהוא לא ייתייבש
בוצע
4.
נסגור טוב את המכסה ונכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות לחצי שעה לאחר חצי שעה ננמיך את החום ל180 מעלות חום עליון תחתון וניתן לתנור לעבוד בשבילנו 4 שעות נוספות
בוצע
5.
וזהו! יש לכם תבשיל מושלם לערב חג! אפשר להגיש אותו כבר בסיר- אני אוהבת לקשט עם רימונים ופטרוזיליה
בוצע
6.
בתאבון!
בוצע
הערות
מומלץ להגיש עם אורז!
כתיבת תגובה