סביצ׳ה דג לבן מושלם!
אוהבים סביצ׳ה? המתכון הזה בשבילכם!
לא תאמינו כמה קל להכין כזה בבית
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
2 כפות לאבנה 5% חמוצה | |
100 גרם דג לבן שאתם אוהבים נקי מעור חתוך לקוביות | |
3 בצלי שאלוט קצוצים דק - לא חובה | |
עגבניות שרי בשלל צבעים | |
0.25 גמבה אדומה קצוצה דק | |
0.25 גמבה כתומה קצוצה דק | |
0.5 פלפל חריף | |
בצל ירוק בנדיבות | |
3 כפות שמן זית | |
1 לימון שלם | |
0.25 כפית מלח | |
מומלץ להוסיף מנגו / אננס |
לקישוט
עלי נענע | |
לאבנה | |
סומק |
הוראות
1.
נטפל בדג, נחתוך אותו לקוביות קטנות ונניח בקערה
בוצע
2.
במידה ונרצה סביצ׳ה מסורתי נשים את הדג ושאר המרכיבים בקערה מלבד השמן זית ונכסה בניילון נצמד ונכניס למקרר לחצי שעה עד שהסלמון כמו נכבש.
נוציא מהמקרר, נראה שהגענו לרמת הכבישה הרצויה ונוסיף שמן זית
בוצע
3.
במידה ונרצה להגיש ישר אפשר לסדר את הכל בקערה שבתחתית מונח לאבנה
בוצע
4.
ניתן לסדר את הסביצ׳ה לתוך רינג, ולהגיש בצורה עגולה ויפה ואפשר גם פריסטייל
בוצע
5.
בקיצור הכל מותר! וטעים ברמות
בוצע
6.
בתאבון
בוצע
כתיבת תגובה