נודלס כמו במסעדות
נודלס סינטה כמו במסעדות
הנודלס האהוב עליי, כזה שאני רואה בתפריט וישר מזמינה,
אז למה שלא נביא אותו הביתה בצורה הכי מושקעת שיש? נשקיע בעצמנו קצת(:
5
from
2
Reviews
רכיבים
התאם מנות
100-150 גרם סינטה | |
250 גרם איטריות נודלס | |
2-3 כפות שמן | |
8-9 פרחי ברוקולי | |
2 בצלי שאלוט קצוצים | |
4-5 שיני שום כתוש | |
1 חבילת פטריות שמפניון | |
צ׳ילי חריף | |
מלח & פלפל גס | |
1.5 כפות צ׳ילי מתוק | |
2-3 כפות סילאן | |
1 כף טריאקי | |
3 כפות סויה |
לקישוט
צ׳ילי חריף טרי |
הוראות
1.
נבשל את הנודלס לפי הוראות האריזה
בוצע
2.
במחבת רותחת נניח חתיכות סינטה דקות יחסית עם מעט שמן
נסגור משני הצדדים עד שנקבל צבע יפה ונוציא לצלחת
בוצע
3.
באותה המחבת נשים מעט שמן ונטגן את בצלי השאלוט שחתכנו דק
בוצע
4.
לאחר שהם משחימים נוסיף את הפטריות שחתכנו גס ( מומלץ לספיגת טעמים) ונשאיר 2 דקות על האש
בוצע
5.
נוסיף את הברוקולי ונבשל ל2 דקות נוספות
בוצע
6.
נתבל במלח פלפל וצ׳ילי חריף
בוצע
7.
נוסיף את האטריות ונערבב את הכל
בוצע
8.
נוסיף את כל הרטבים יחד, נערבב היטב ונחזיר את הסינטה למחבת
בוצע
9.
וזהו!
טעים ומיוחד
לא יודעת מה איתכם, לי כבר לא באלי נודלס במסעדות (:
בוצע
הערות
מומלץ לחתוך את הפטריות בצורה עבה על מנת שיספגו בהן טעמים
ניתן להשתמש בכל סוג בשר, לא חובה סינטה ואפשר גם לשלב עם עוף
אפשר להוסיף/להפחית בצ׳ילי על פי העדפה של חריפות
מומלץ להשתמש בווק אם יש
מושלם!!!