דג בתנור- ארוחת צהריים טעימה וקלה
מתכון לדג אמנון בתנור בכמה דקות של עבודה,
רך ועסיסי, טעים וכיפי לאכילה- ומתאים לשמירה על המשקל 😉
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
2 דגי אמנון | |
1 קישוא ירוק | |
צרור פטרוזיליה | |
צרור עלי נענע | |
מיץ לימון מלימון שלם | |
2-3 כפות שמן זית | |
מלח | |
0.5 כפית צ'ילי חריף | |
0.5 ראש שום |
הוראות
1.
נרפד תבנית של תנור בנייר אפייה ונסדר מעל עיגולים של קישוא שחתכנו לא דק ולא עבה מדיי
בוצע
2.
נוסיף שיני שום (לא חובה) ונפזר שמן זית , 1.5 כפות
בוצע
3.
ומעל הכל נסדר את הדגים
בוצע
4.
מעל הדגים נשים עלי פטרוזיליה עם הגבעול ועלי נענע ללא גבעול
בוצע
5.
נוסיף מלח גס, צ'ילי חריף, מלא לימון ואת שאר שמן הזית
בוצע
6.
נכניס לתנור 6 דקות מכוסה ו11 דקות ללא כיסוי על 200 מעלות
בוצע
7.
מושלם עם אורז- בתאבון!
בוצע
הערות
אפשר להחליף בכל דג אחר
מומלץ להגיש עם אורדז
כתיבת תגובה