פסטה תירס מטורפת!
טוב אז אני באמת כל הזמן מנסה לחדש,
וחשבתי לעשות רוטב משוגע לפסטה, אבל משהו שאף אחד לא עשה אף פעם,
בהתחלה חשבתי על אבוקדו, שוטטתי באינטרנט וראיתי שזה כבר נעשה, ולא משנה מה עשיתי ראיתי שהכל כבר קיים,
חשבתי לעצמי .. מה באמת אי אפשר להמציא את הגלגל ?
ישבתי עם אבא שלי אחרי סביח של יום שישי, דיברנו שעות והוא נתן רעיון מטורף,
את האמת? שזה יותר טוב משמנת פטריות, יותר טוב מרסק ויותר טוב מכל דבר שתחשבו עליו,
אז הנה זה!
פסטה תירס- אם לא תנסו לא תדעו!
5
from
3
Reviews
רכיבים
התאם מנות
340 גרם שימורי תירס לפני סינון אחרי סינון 285 | |
400 גרם פסטה | |
1 כוס מים לשתייה קרה | |
2 כפות שמן זית | |
2 שיני שום כתוש | |
10 גרם חמאה | |
0.5(חצי) כפית צ'ילי חריף | |
מלח | |
פרמז'ן לא חובה | |
2 כפות שמנת מתוקה |
לקישוט
צ'ילי חריף ופרמז'ן |
הוראות
1.
בבלנדר נשים את התירס מסונן ממים ונוסיף כוס מים
נערבל את הכל עד שהכל באמת נטחן עד הסוף
בוצע
2.
במחבת נשים שמן זית, חמאה ושום כתוש
נערבב את הכל וכשהשום מוכן נוסיף את הרוטב
בוצע
3.
נערבב היטב, ננמיך את האש לאש בינונית ונוסיף צ'ילי חריף, מלח פרמז'ן (לא חובה ) ושמנת מתוקה
בוצע
4.
לאחר 4 דקות ערבוב נוסיף את הפסטה המבושלת
נעביר לצלחת ונוסיף צ'ילי חריף ופרמז'ן מעל
בוצע
5.
אתם הולכים להיות בהלם מכמה שזה טעים! בתאבון
בוצע
3 Comments
-
סלאווה
ממש טעים
תודה רבה!!
הי שיר, בוידאו נראה שהוספת לא רק תירס ומים לבלנדר- אלא נוזל לבן? חלב? אבל זה לא מופיע בהוראות..תוכלי לאשר? תודה