קרעי טורטייה במחבת עם גבינות
טוב אז המתכון האלוהי הזה נולד מזה שהקפאנו טורטיות במקפיא וכשניסינו להפשיר אותן הן נקרעו ונדבקו אחת לשניה, חשבתי על רעיון איך להשתמש בטורטיות מבלי שאצטרך את הצורה המקורית שלהן ואני לא יודעת איך המתכון נראה לכם מהצד השני של המסך אבל זה הדבר הכי טעים בעולם. זה יותר טעים מכל דבר שאכלתי ואני לא צוחקת. זרקתי דברים למחבת והתגלה אלי הטעם הטעים בעולם. ועכשיו עזבו חפירות! לכו להכין
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 כפית חמאה | |
2-3 שיני שום כתוש | |
5 עלי בזיליקום | |
5 טורטיות קרועות | |
3 פרוסות גבינה צהובה | |
2 כפות צ'ילי מתוק | |
0.25 כפית אורגנו | |
0.5 כפית צ'ילי חריף | |
מלח גס | |
2 כפיות פרמז'ן |
הוראות
1.
לטגן חמאה במחבת
בוצע
2.
להוסיף שום כתוש
בוצע
3.
להוסיף עלי בזיליקום
בוצע
4.
להוסיף ת הטורטיות הקרועות , אני השתמשתי ב5 קטנות וזה מספיק ל2 אנשים
בוצע
5.
אפשר בשלב הזה להוסיף כפית מחית כמהין אבל זה באמת לא חובה
בוצע
6.
להוסיף 3 פרוסות גבינה צהובה לערבב ו
בוצע
7.
להוסיף 2 כפות צ׳ילי מתוק, לערבב את הכל ולתת לטורטיות להשרף, ממש ככה, לא לפחד, עד שיש קראסט שחום כזה וקריספי
בוצע
8.
הוסיף אורגנו, צילי חריף ומלח גס ולהוציא לצלחת
בוצע
9.
אני קישטתי בפרמזן. אם לא תנסו לא תדעו, זה באמת הדבר הטעים בעולם!
בוצע
הערות
אפשר להוסיף מחית כמהין - לא חובה
כתיבת תגובה