בורקס בשר קריספי

אנחנו בימי שישי אוהבים ממש לאכול בורקס בשר!

ובמקום לעמוד ולהכין בצק ביום שישי הלחוץ לקחתי דפי פילו, הכנתי את הבשר וזה יצא פשוט מושלם!

קריספי בטירוף והאמת ? גם יפה ומרשים!

קבלו את המתכון 

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם בשר טחון
קצת שמן
3-4 שיני שום
1 בצל שלם
חופן שקדים קצוצים גס
חופן פיסטוקים שלמים אפשר גם לקצוץ
חופן צנוברים
6 דפי פילו
תוספות שאפשר לשפוך מעל
סילאן וטחינה גולמית

הוראות

1.

במחבת גדולה לשים שמן ושום כתוש

בוצע
2.

להוסיף בצל שחתוך לרצועות בינוניות

בוצע
3.

להוסיף בשר טחון ו"לרדד" אותו עד שכולו הופך שחום

בוצע
4.

להוסיף שקדים, צנוברים, פיסטוקים

בוצע
5.

לערבב את הכל ולתת לכל המיצים של הבשר להתאדות

בוצע
6.

לדפי הפילו

על נייר אפייה לשים דף פילו אחד, לרסס אותו בשמן ( אפשר גם להניח עליו שמן רגיל\זית) להפוך לצד השני ולרסס שוב, מעליו לשים דף פילו נוסף ולרסס גם אותו בצד שמופנה כלפיי מעלה , בתחתית הדפים לשים תערובת של בשר, לא קצת מדי ולא הרבה מדי שלא ייקרע, בערך 4-5 כפות , לגלגל ולסגור מהצדדים להניח באמצע התבנית העגולה
בוצע
7.

לעשות את אותה פעולה אך כנחש ולשים בצדדים כמו פרח

לפזר מעל שומשום
בוצע
8.

להכניס לתנור על 180 מעלות למשך 40-45 דקות

בוצע
9.

מושלם! לחתוך וכהמלצה אפשר להוסיף מעל סילאן וטחינה

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *