פשטידת ברוקולי מושלמת לשבועות
טוב אז אני לא יודעת מה איתכם
אבל כשאני בלחץ המטבח זה המפלט שלי להירגע,
חג השבועות בפתח וכולנו רוצים מתכונים שווים,
אז לפניכם, מתכון באמת שווה! ללא קמח ( אבל אפשר להוסיף ) מפוצץ בחלבון
בתאבון לכולנו וחג שבועות שמח!
5
from
2
Reviews
רכיבים
התאם מנות
פירורי לחם | |
250 גרם ברוקולי | |
4 ביצים | |
250 גרם קוטג' | |
250 גרם גבינה בולגרית | |
מלח ופלפל לפי טעם | |
0.25 כפית צ'ילי חריף | |
כמה שיותר מוצרלה\צהובה מגורדת |
הוראות
1.
נשמן תבנית בינונית ונשים בה פירורי לחם
בוצע
2.
נרתיח ברוקולי \ נפשיר ברוקולי מוכן ונפזר מעל
בוצע
3.
בקערה נפרדת נשים ביצים ותבלינים
בוצע
4.
נערבב ונוסיף את הגבינות
בוצע
5.
נעביר לתבנית מעל הברוקולי ונוסיף מוצרלה וצהובה
ונוסיף עוד קצת פירורי לחם
בוצע
6.
נכניס לתנור על 180 מעלות ל50 דקות עד שעה ונטרוף!
בתאבון
בוצע
ללא קמח ?