השניצל המושלם!
טוב אז קבלו מתכון לשניצל המושלם !
זהו, כל מה שבאלי זה לשמוע רעשים קריספיים של פירורי לחם מטוגנים ולהשמין קצת (סתם. אם אפשר לוותר על הקטע של להשמין ולהמשיך לאכול אני אשמח😜)
אז השיטה שלי להכנת שניצל היא שונה!
וזה הסוד;
אני באמת באמת חושבת שאין על השניצל שלי, ולמרות שהוא נראה מאוד פשוט אתם תראו שאתם לא תוכלו לאכול שניצל רגיל אחריו.
אז לעניינינו, למתכון
5
from
3
Reviews
רכיבים
התאם מנות
500 גרם שניצלים דקים | |
1 חבילת פירורי לחם | |
1.5 כפות פפריקה מתוקה | |
1 כפית כורכום | |
1 כפית מלח | |
3 ביצים | |
1 כף חרדל דיז'ון | |
1 כף מיונז | |
3 שיני שום כתושות | |
0.5 כוס קמח | |
0.5 כפית פלפל שחור |
הוראות
1.
בואו נכין את השניצל הכי טעים בעולם.
בוצע
2.
בקערה נשים את פירורי הלחם , פפריקה מתוקה, מלח, קצת פלפל שחור וכורכום
בוצע
3.
בקערה נוספת נערבב את הביצים עם החרדל המיונז והשום
בוצע
4.
נטבול את החזה עוף בקמח , ביצה ובפירורי לחם
בוצע
5.
וכאן סוד הקסם קורה- צריך לטבול שוב בביצה ושוב בפירורי לחם וזה הסוד לקריספיות מושלמת!
בוצע
6.
בשלב הזה מומלץ מאוד להכניס את השניצלים המוכנים לפני טיגון למקרר ולהכין את התוספת- פסטה\אורז מה שתחליטו אבל לא חובה
בוצע
7.
נחמם את השמן במחבת - חובה שהוא ממש ירתח! ונוסיף את השניצלים
בוצע
8.
נטרוף!
בוצע
הערות
מומלץ להשאיר את השניצלים במקרר כמה שעות אך לא חובה
חייב לאכול באותו הרגע ;)
סוד הקסם - צריך לטבול שוב בביצה ושוב בפירורי לחם וזה הסוד לקריספיות מושלמת!
השמן חייב להיות רותח מאוד!
3 Comments
-
-
רעות
שניצל טעים!!
הבן שלי ביקש שאני יכין מעכשיו רק את השניצל שלך !
תודה 🙂
אשמח לדעת:
מה גודל וחוזק הלהבה?
מה גובה השמן במחבת?
כמה דקות לטגן מכל צד\איך יודעים מתי להפוך?
האם יש איזה טיפ נגד ההצטברות של פירורים בבלילת הביצה אחרי שטובלים בה שוב את השניצל המצופה?
תודה.