עוף בטמפורה
נגיסי עוף קריספיים לעולם לא היו קלים יותר!
באמת שזה ככ קל שזה מפתיע! מערבבים בצלחת, טובלים את העוף ולשמן!
בלי התעסקות של פירורי לחם , ביצים וכו, אז יאלה! לעבודה
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 כוס קמח טמפורה | |
0.75שלושתרבע כוס מים קרים | |
0.5 כפית מלח | |
0.25רבע כפית פלפל שחור | |
0.5 כפית פפריקה מתוקה | |
0.25רבע כפית כורכום |
הוראות
1.
קערה מערבבים את כלל המרכיבים חותכים את החזה עוף הדק לרצועות וטובלים בתערובת
בוצע
2.
מחממים סיר עם שמן רותח וטובלים את חזה העוף בשמן עד שמקבל צבע
בוצע
3.
מעבירים לרשת וזהו! זה מושלם! אני אכלתי עם חמאת בוטנים מומסת וזה יצא מדהים!
בוצע
כתיבת תגובה