השקשוקה המושלמת
החורף הגיע ולא יודעת למה , הכי מתאים לי שקשוקה! מחמם את הלב ואת הלב, הצבע מושך את העין וזה טעים למות! וגם הכי קל להכנה
אז ברור לי שלכל אחד יש את השקשוקה הביתית שלו, אבל אני אוהבת אותה מלאת טעם וקלה להכנה!
מבלי להרתיח את העגבניות ולקלף וכל הטררם
הכי פשוט והכי טעים!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
6 כפות שמן זית | |
5-6 שיני שום כתוש | |
1 כפית פפריקה מתוקה / חריפה | |
מלח גס | |
מעט צ׳ילי חריף | |
חופן עלי בזיליקום | |
פלפל חריף קטן (אופציה) | |
6-7 עגבניות רכות | |
0.5 כפית סוכר | |
4 ביצים |
תוספות
חצילים מטוגנים | |
גבינת פטה \ בולגרית |
הוראות
1.
במחבת גדולה נשים שמן זית בנדיבות ונטגן את השום , לאחר שהוא מזהיב קצת נוסיף פפריקה מתוקה, צ׳ילי חריף ומלח גס
נערבב מעט וניתן לתבלינים להפתח , בשלב הזה מי שרוצה מומלץ להוסיף חריף
בוצע
2.
להוסיף עלי בזיליקום טריים, לערבב ולהוסיף את העגבניות שחתוכות לקוביות
בוצע
3.
להרתיח את הכל על אש בינונית- גבוהה למשך רבע שעה,כמה שיותר זמן והטעם יהיה עשיר יותר
בוצע
4.
להוסיף עוד עלי בזיליקום, סוכר, ביצים ולחכות שהביצים יהיו מוכנות לבחירתכם
בוצע
5.
לאכול בתאבון!!!
הכי קל שיש ומושלם לחורף הקרוב
בוצע
כתיבת תגובה