רביולי שמנת תפוא ופטריות
אז הלכתי לבקר את ההורים שלי והיה להם בבית פטריות, תפוא ובצל
אמרתי לעצמי שאני חייבת לאלתר מזה מנה ויצא משוגע!
אתם חייבים לנסות
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
500 גרם רביולי גבינות | |
4 כפות שמן זית | |
1 בצל בינוני חתוך לרצועות | |
1 תפוא מקולף חתוך לקוביות | |
1 כוס חלב | |
1 חבילת פטריות שמפניון חתוכות גס יחסית | |
500 מל שמנת מתוקה | |
מלח לפי טעם | |
0.25(רבע) כפית אגוז מוסקט | |
0.25(רבע) כפית צ׳ילי חריף | |
4-5 שיני שום כתושות |
הוראות
1.
נבשל את הרביולי לפי ההוראות שרשומות על האריזה
בוצע
2.
במחבת נשים שמן זית ונטגן את הבצל, נוסיף מעל מלח על מנת שהבצל יתחיל ״להזיע״ ולהתרכך במהירות ונטגן 2 דקות נוסיף קוביות תפוא (ככל שיהיו קטנות יותר כך יתבשלו מהר יותר) נערבב את הכל ונוסיף כוס חלב
בוצע
3.
בשלב זה ניתן לכסות כדי לזרז את תהליך ההתרככות של התפוא
בוצע
4.
לאחר שהתפוא התרכך לגמרי נוסיף את הפטריות ונערבב את הכל
בוצע
5.
לאחר שהפטריות קיבלו צבע (בערך 5-7 דקות )
נוסיף שום כתוש ושמנת מתוקה (ניתן להמיר בשמנת לבישול)
בוצע
6.
נוסיף אגוז מוסקט, צ׳ילי חריף, נערבב ונטעם, במידה וצריך עוד מלח נוסיף
בוצע
7.
נבשל על אש גבוהה עד שהרוטב מתחיל להסמיך ולהצטמטמם
בוצע
8.
נוסיף את הרביולי המבושל ונערבב היטב
בתאבון!!!
בוצע
כתיבת תגובה