פסטה רוזה בסיר אחד
אני בהלם! אחד המתכונים הטובים ובזמן כל-כך קצר עם מרכיבים שהיו לי בבית, על אמת.
הזמנתי חברים והכנתי מלא דברים, לא היה לי זמן להכניס פסטה רוזה. הייתי עסוקה בלפתוח פיצות ולהשקיע בהן
אבל זאת גנבה את ההצגה
והאמת? שבצדק!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
250 גרם פסטה שאוהבים | |
שמן זית | |
3-5 שיני שום | |
1 כוס עגבניות מרוסקות | |
1 כוס שמנת מתוקה-38% | |
1 כוס מים רותחים | |
צ'ילי חריף (לא חובה) | |
מלח &פלפל |
הוראות
1.
בסיר נשים שמן זית ונפעיל על אש חזקה
בוצע
2.
בעזרת סכין ״נפתח״ שיני שום, אין צורך לכתוש/לחתוך אנחנו פשוט רוצים שהטעם ייצא מהשום החוצה אל הרוטב
בוצע
3.
ננמיך את האש ונוסיף עגבניות מרוסקות,מים רותחים,שמנת מתוקה ותבלינים
בוצע
4.
כרגע הכל נראה מוזר, השמן צף למעלה וזה נראה שלא יווצר לכם רוטב מושלם בחיים- אז תחכו!
בוצע
5.
נוסיף את הפסטה ככה כמו שהיא, לא מבושלת ונסגור את הסיר ניתן להכל להתבשל בהתאם לפסטה, אם הפסטה כזאת שצריכה 20 דקות ניתן לה 20 דקות ואם פחות אז פחות
בוצע
6.
אני אוהבת לפתוח מדי פעם את המכסה ולערבב כדי שלא יידבק מתחת- ממליצה לכם!
בוצע
7.
וזהו! תוך 20 דקות זה מוכן ולא עשיתם כלום חוץ מלשים במחבת את כל המרכיבים
בוצע
8.
נגיש עם פרמז׳ן מגורד ובתיאבון!
בוצע
כתיבת תגובה