בצל מוחמץ הכי טעים שיש!
בצל מוחמץ זה אחד מהדברים האהובים עליי ביותר
וזה כיף להוסיף אותו על כל דבר, בתוך סלטים, בתוך כריכים, בארוחת בוקר צהריים וערב
וזה נשאר למלאאאא זמן!
אז איך מכינים?
5
from
1
Review
רכיבים
התאם מנות
10-15 יח' בצל סגול קלוף וחתוך דק דק לפרוסות | |
1 כוס מים רותחים | |
1 כוס חומץ | |
2-3 עלי דפנה מיובשים | |
2-3 פלפלים שלמים - פלפל אנגלי |
הוראות
1.
נחתוך את הבצל לפרוסות דקות
בוצע
2.
בסיר נשים מים,חומץ,עלי דפנה ופלפל אני אוהבת גם להוסיף סומק!
בוצע
3.
נביא לרתיחה ונוסיף את כל הבצל, נערבב היטב עד שכל הבצל בתוך המים
בוצע
4.
נכבה את האש וניתן לבצל לשבת בתחמיץ עד שמתקרר
בוצע
5.
לאחר שהתקרר נעביר לצנצנת מעוקרת ועמידה ונכניס למקרר!
בוצע
10 עד 15 בצלים???!!!