המבורגר ביתי מושלם
ההמבורגר המושלם בשבילי הוא הפשוט ביותר,
בשר איכותי וטרי, לא הרבה מאוד תבלינים
ויש לכם את ההמבורגר המושלם!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 קילו בשר טחון - אונטריב, צלי כתף או בשר טחון 80 אחוז בשר 20 אחוז שומן | |
1 כוס סודה | |
מלח ופלפל |
להרכבה
לחמניות המבורגר (יש מתכון גם בבלוג) או קנויות | |
קטשופ , מיונז , חסה , מלפפון חמוץ, בצל סגול, עגבניות ואני הוספתי גם חלפיניו מוחמץ |
הוראות
1.
בקערה נערבב במשך 5 דקות עד שהבשר מתאחד את הבשר עם סודה לשתייה ומלח ופלפל ונכניס למקרר לקירור
בוצע
2.
נצרוב את הלחמניות המבורגר משני הצדדים ונניח בצד
בוצע
3.
נכדרר קציצות של המבורגר בעדינות ולא בלחיצה גסה ונצרוב על גריל גז / מחבת פסים
בוצע
4.
ניתן להן לנוח 2 דקות בצד לפני שנניח על הלחמנייה
בוצע
5.
בלחמנייה נסדר רטבים שאוהבים , חסה, בצל, עגבניות וכל מה שאוהבים נניח את הקציצה ואפשר אפילו לשדרג עם ביצת עין
בוצע
6.
וזהו! זה כל-כך קל וטעים
בוצע
7.
בתאבון(:
בוצע
הערות
1. רצוי לקנות את הבשר של ההמבורגר כמה שיותר סמוך ליום ההכנה
2. מומלץ להשתמש בנתח אונטריב -
3. טוב הרבה יותר לקנות בשר טרי ולא בשר קפוא
4. עדיף שטחינת הבשר תעשה ביום ההכנה
5. ללוש ממש בעדינות ולא יותר מ5 דקות
6. כדי לעזור לבשר להתגבש, מומלץ לכסות את התערובת ולהכניס למקרר לרבע שעה
7. לאחר שהגעתם למידת הצלייה הרצויה, תורידו את ההמבורגר מהאש ותנו לו לנוח דקה או שתיים
8. אם אתם רוצים לשדרג את הקציצות שלכם, הוסיפו לתערובת הבשר מעט מי סודה, אשר יהפכו אותה לנוזלית וגדולה יותר ואת הקציצות לעסיסיות יותר
כתיבת תגובה