לזניית חצילים ובשר מושלמת

10 דקות עבודה שעה בתנור

קַל

מותאם ל4 סועדים

טוב אז מאז שאני זוכרת את עצמי אני מעדיפה להכין מאכלים חלביים,

לא יודעת למה ההתעסקות עם בשר תמיד הלחיצה אותי, כאילו מדובר במדע טילים ( רלוונטי לתקופה הביטוי הזה אה.. ? )

אבל אחרי שבועות, ודניאל ממש ממש רוצה משהו בשרי,

לקחתי את העניינים לידיים והפשרתי בשר טחון, שמעו שיצא נ ד י ר .

לזניית חצילים ובשר בכמה דקות עבודה, רוטב, חצילים, דפי לזניה וזהו.. מ ו כ ן .

יאלה רוצו להפשיר בשר טחון ( או שתקנו טרי, הכי טעים 😉 ) 

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
1 חציל
0.5 קילו בשר טחון
שמן
1 בצל בינוני
0.25 כפית פלפל שחור
מלח לפי טעם
0.25 כפית כורכום
2 כפיות פפריקה מתוקה
2 כפות מלאות רסק עגבניות
1.5 כוסות מים רותחים
6-9 דפי לזניה
3-4 שיני שום כתוש

הוראות

1.

לחתוך חציל לעיגולים ולטגן בשמן עמוק

לאחר שמוכן להעביר לקערה עם נייר סופג
בוצע
2.

בסיר בינוני לטגן בצל ושום כתוש

בוצע
3.

להוסיף בשר טחון ועם מרית מעץ להפריד עד שהוא מוכן

בוצע
4.

להוסיף את כלל התבלינים

מלח ופלפל שחור, כורכום, פפריקה מתוקה
בוצע
5.

להוסיף 2 כפות רסק עגבניות (גדולות!) וכוס וחצי מים רותחים

לכסות למשך 15-20 דקות
בוצע
6.

זהו! לסדר בתבנית לפי הסדר הבא

רוטב דפי לזניה ( שמכסים את כלל התבנית ) רוטב חצילים רוטב דפי לזניה רוטב וכן הלאה...
בוצע
7.

לעטוף בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור על 180 מעלות למשך 35 דקות

לאחר 35 דקות להוציא את הנייר ולהשאיר לעוד רבע שעה
בוצע
8.

וזהו! למזוג לאכול ולהתענג!

אל תחששו משאריות, זה אפילו עוד יותר טעים אחרי שזה במקרר! כל הרוטב נספג בדפים בתאבון
בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *