פסטה ריקוטה וארטישוק ב5 דקות!
אחת הפסטות הטעימות והמפתיעות שאכלתי! מיוחדת ושונה לשולחן החג ולוקחת רק 5 דקות של עבודה!
כל מה שתצטרכו זה את הריקוטה החלומית של גד, לימון, ארטישוק , שום ותבלינים
יוצא כל-כך מיוחד שאתם תגידו ואו!
5
from
1
Review
רכיבים
התאם מנות
400 גרם פסטה מכל סוג | |
5-6 כפות שמן זית | |
3-4 שיני שום כתוש | |
חופן ארטישוקים בצנצנת צלויים וחתוכים | |
300 גרם ריקוטה פרסקה של מחלבות גד | |
גרידת לימון מלימון שלם | |
0.25 רבע כוס מיץ לימון | |
0.5 חצי כפית צ׳ילי חריף | |
0.25 רבע כפית אגוז מוסקט | |
0.25 רבע כפית פלפל שחור | |
מלח גס לפי טעם | |
0.5 חצי כוס מי בישול הפסטה |
לקישוט
בזיליקום | |
צ׳ילי חריף |
הוראות
1.
נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן במים מלוחים יחסית ונשמור חצי כוס ממי הבישול בצד
בוצע
2.
במחבת נשים שמן זית ( אפשר גם לשים את השמן ארטישוק שנמצא בצנצנת עם הארטישוקים במידה ויש לכם) ונטגן שום וארטישוקים
בוצע
3.
בקערה נערבב את כל מרכיבי הרוטב, את הריקוטה, גרידת לימון (החלק הצהוב בלבד! החלק הלבן מאוד מר) התבלינים (תיזהרו עם המלח בגלל מי בישול הפסטה) ושמן זית , נוסיף את רבע כוס ממי בישול הפסטה ונערבב היטב עד שנוצר רוטב אחיד
בוצע
4.
למחבת נוסיף את הפסטה ומעליה את הרוטב שהכנו, מעל נוסיף עוד רבע כוס מי בישול פסטה ונערבב את הכל
בוצע
5.
נגיש ובתאבון!
בוצע
הערות
ניתן להוסיף פרמזן
פרסום ממומן בשיתוף מחלבות גד
הכנתי, יצא מעולה!
תודה רבה 😊