פסטה עגבניות טריות ומוצרלה בסיר אחד

10 דקות

סופר קל

4 מנות

אז אתם כל הזמן מבקשים ממני מתכונים חדשים לפסטה בסיר אחד

ואני יכולה להבין למה!

זה טעים, חוסך בכלים, חוסך בזמן וזה פשוט כל-כך כיפי

לקבל מחמאות על משהו שלקח דקה

אז זה מתכון שאתם חייבים להכין!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
4 כפות שמן זית
5 שיני שום פרוס
2 חבילות עגבניות שרי
מלח & פלפל
0.5 כפית אורגנו יבש/טרי
0.5 כפית צ׳ילי חריף
250 גרם פסטה
1.5 כוסות מים רותחים
תוספות מעל
מוצרלה טרייה

הוראות

1.

במחבת רחבה נשים את כל המרכיבים , נפעיל את האש ונכסה עד שהמים רותחים, כשהמים רותחים נרים את המכסה ונערבב את הפסטה

בוצע
2.

ניתן להכל להתבשל עם המחבת פתוחה ונערבב מדי פעם שלא יידבק לתחתית,

בוצע
3.

נבשל עד שהפסטה מוכנה (תלוי בפסטה עצמה )

בוצע
4.

נטעם ואם צריך נתקן תיבול

בוצע
5.

אני אוהבת להגיש עם קרעי מוצרלה טרייה מעל וזילוף שמן זית וצ׳ילי

בוצע
6.

בתאבון!

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *