פסטה ברוקולי שמנת עגבניות

10 דקות

סופר קל

4-5 מנות

פסטה ברוקלי שמנת עגבניות

אז הייתי אצל ההורים ולא היו את המרכיבים שרציתי
אמרתי לאמא שלי- מה המרכיבים במקרר שהולכים ודועכים לך, שאת רוצה כבר לעשות איתם משהו
אז היא הוציאה לי עגבניות שרי עייפות וברוקולי שהיא לא משתמשת כי אין לה כוח להרתיח
הכנתי מזה פסטה וזה יצא- מעדן! ואפס דקות עבודה!!! טוב נו.. אולי שתי דקות

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם פסטה מכל סוג
2 כוסות ברוקולי
1 חבילה עגבניות שרי
50 גרם חמאה
4-5 שיני שום כתוש
250 מל שמנת 38 אחוז
מלח & פלפל
0.5 כפית אגוז מוסקט
0.5 צ'ילי חריף
תוספת מעל
פרמז'ן

הוראות

1.

במחבת נשים 25 גם חמאה ונוסיף שום, נוסיף את הברוקולי השטוף (ככה, כמו שהוא ללא בישול מקדים) ונסגור את המחבת עם מכסה למשך 4 דקות על אש בינונית, כשהחמאה נספגת בברוקלי נוסיף את השאר

אם אתם פוחדים שהשום יישרף אפשר לשים אותו אחר כך
בוצע
2.

נוסיף עגבניות שרי , נערבב ונוסיף את השמנת

בוצע
3.

נרתיח על אש גבוהה, נוסיף את התבלינים ונערבב למשך 4-5 דקות עד שהשמנת מקבלת צבע

בוצע
4.

נבשל את הפסטה לפי הוראות היצרן ונוסיף לרוטב ישירות מהסיר(רק לפני הגשה) נערבב וזהו! זה מוכן

בוצע
5.

אני אוהבת להוסיף פרמזן מעל - ובתאבון !

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *