פיצה נתן
טוב אז מכירים את זה שיש לכם מישהו בעבודה שכל היום מזמין אוכל ואתם בטוחים שאין לו שום מושג בלהכין אחד כזה?
אז היה לי אחד כזה בעבודה, יום אחד הוא התפטר וביום הזה הוא החליט להביא פיצות ביתיות שהכין בבית,
הוא חילק את זה בין כולם שווה בשווה ואני רדפתי אחריו במסדרון שיביא לי עוד ועוד ועוד……
אז אתם בטח יודעים את המשך הסיפור נכון?
השגתי לנו את המתכון 😜 וזאת הפיצה הכי טעימה שאכלתי!
אז לפיצה קוראים- פיצה נתן. על שם הבחור שעזב אבל השאיר טעם של פיצה !!!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1קילו קמח | |
1כף שמרים יבשים | |
2כפות סוכר | |
1כף מלח | |
1כף שמן זית | |
2חבילות עגבניות מרוסקות | |
2כפות רסק עגבניות | |
1כפית בזיליקום קצוץ דק | |
1כפית אורגנו יבש | |
1כפית סוכר | |
3.7כוסות מים | |
מלח ופלפל לפי טעם |
גבינות מעל
צהובה מגורדת | |
מוצרלה מגורדת | |
גליל עזים | |
גאודה |
הוראות
1.
בקערת מיקסר לשים את כל הקמח ולהוסיף 2.7 כוסות מים
חשוב שהמים יהיו מהברז! שלא יהיו קרים
להוסיף בהדרגתיות ולא בבת אחת
בוצע
2.
להוסיף את השמרים היבשים
בוצע
3.
להוסיף את הסוכר
בוצע
4.
לחכות שהבצק יתאחד לגוש אחד
להוסיף את המלח והשמן זית
בוצע
5.
לכסות במגבת למשך שעה
הבצק אמור להכפיל את הנפח שלו
בוצע
6.
אחרי שעה נוציא מהבצק את האוויר בעזרת תפיחה
נחלק ל6 עיגולים שווים, אני שקלתי אבל אתם לא חייבים (יצא לי 270 לכל כדור )
בוצע
7.
לכסות שוב במשך שעה
(תאמינו לי, זה שווה את זה! )
בוצע
8.
לאחר שעה לרדד את הכדור לעיגול , אפשר גם לריבוע
לעגל את הפינות
בוצע
9.
עכשיו נכין את הרוטב :)
בסיר בינוני לשים שמן זית עם שום כתוש
בוצע
10.
להוסיף 2 חבילות עגבניות מרוסקות
בוצע
11.
להוסיף 2 כפות רסק עגבניות
בוצע
12.
להוסיף כוס מים קרים
בוצע
13.
לערבב ולהוסיף את כל התבלינים
המלח הגס , הבזיליקום הטרי, אורגנו, פלפל גס והסוכר
להרתיח ל20 דקות על אש קטנה ולכסות (לא חובה אבל מאחד את הטעמים עוד יותר)
בוצע
14.
למלא את הבצק שלנו ברוטב מעל, להוסיף גבינות ויאלה לתנור!
אני השתמשתי בגבינות ממש טובות אבל אפשר לשים רק צהובה מגורדת (זה גם טעים)
בוצע
15.
הסוד האמיתי הוא לשים את התנור על הכי הכי גבוה שאפשר גם למטה וגם למעלה - מראש !!
בוצע
כתיבת תגובה