המוקפץ של אמא יפה!
כשהייתי אצל אמא שלי אחרי לידה היא הכינה לי את המוקפץ הזה והייתי בהלם,
הטעם זרק אותי לילדות
שילוב של אורז מוקפץ מהקניון למנה חמה, אבל הכל ביתי, חם וטעים!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
500 גרם חבילת נודלס מבושלת לפי הוראות היצרן מכל סוג | |
5 כפות שמן ניטרלי | |
1 בצל גדול חתוך לקוביות | |
500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות | |
2-3 פלפלים בצבעים חתוכים גס | |
1 כוס גזר גמדי | |
1 כוס תירס | |
1 כוס שעועית ירוקה | |
0.5 חצי כוס טריאקי | |
1 כוס סויה | |
0.5 חצי כוס צ׳ילי מתוק | |
מעט שמן סויה בתיבול צ׳ילי (ניתן להוסיף במקום פשוט תבלין צ׳ילי חריף ושמן שומשום) |
הוראות
1.
בסיר רחב נטגן בצל, ניתן לו להזהיב מעט ונוסיף את החזה עוף
בוצע
2.
נטגן את החזה עוף עד שהוא מקבל צבע ממש ממש יפה וזהוב, נערבב אותו יחד עם הבצל
בוצע
3.
נוסיף פלפל אדום וכתום חתוכים גס ונערבב היטב
בוצע
4.
נוסיף גזר גמדי, תירס ושעועית ירוקה, אמא השתמשה בלקט קפוא שהשרתה קצת במים אבל אפשר כמובן להשתמש בטרי נערבב את הכל כמה דקות עד שמתרכך
בוצע
5.
נוסיף את הרטבים ונערבב
בוצע
6.
אמא הוסיפה שמן סויה בתיבול צ׳ילי , ניתן להוסיף במקום מעט צ׳ילי חריף ושמן שומשום או לוותר
בוצע
7.
נערבב את הכל ונוסיף את אטריות הנודלס לאחר בישול, ננמיך את האש לנמוכה וניתן להכל לשבת 5 דקות מכוסה
בוצע
8.
וזהו! זה מושלםםםםם!
בוצע
כתיבת תגובה