קציצות ברוטב אדום שילדים אוהבים

40 דקות הכנה

קַל

4-5 מנות

קציצות ברוטב אדום שילדים אוהבים
מכירים את הארוחת האלה שהייתם ילדים?
פירה פשוט עם מלא קציצות ברוטב אדום?
אז זה! בדיוק כמו בילדות
טעים ומושלם

5 from 1 Review

רכיבים

התאם מנות
500 גרם בשר טחון
1 בצל קצוץ דק
0.25 (רבע) כוס פירורי לחם
1 ביצה L
חופן פטרוזיליה קצוצה
מלח
לרוטב
שמן זית
1 בצל קצוץ דק
4-5 שיני שום קצוצות דק
1 כף פפריקה מתוקה
6-7 כפות גדושות רסק עגבניות מרוכז מאוד
3-4 כוסות מים רותחים
מלח&פלפל

הוראות

1.

בקערה גדולה נניח את הבשר טחון, לא חובה אבל משדרג ומוסיף מתיקות- נטגן את הבצל שקצצנו דק עד שיש לנו בצל מטוגן

בוצע
2.

נוסיף את כל המרכיבים לקערה ונלוש, נאחד בין כל המרכיבים עד שנוצר לנו מעין חוטים לבנים בבשר, אנחנו רוצים קציצה אוורירית וקלילה לכן לא נלוש את הבשר יותר מדי על מנת שלא יפתח גלוטן ויהפוך להיות קשה

בוצע
3.

בסיר רחב נשים שמן זית, נטגן את הקציצות מכל צד גם השלב הזה לא חובה אבל לחלוטין מוסיף טעם וגם עוזר לקציצה לא להתפרק

בוצע
4.

נוציא לצלחת ובאותו הסיר ישר נוסיף מעט שמן זית , בצל ושום הנוזלים של הבשר שנמצאים בסיר מוסיפים עומק טעמים לתבשיל

בוצע
5.

לאחר שהבצל והשום הופכים זהובים נוסיף פפריקה ונפתח אותה מעט בשמן, זהירות שהיא לא תשרף!

בוצע
6.

נוסיף את הרסק עגבניות והמים ונערבב אני תיבלתי במלח ופלפל לבן

בוצע
7.

נטעם ונוסיף את הקציצות

בוצע
8.

ניתן להכל להתבשל על להבה בינונית למשך 20-30 דקות

בוצע
9.

לפירה הפרווה - 5 תפו״א, מלח ומים

בוצע
10.

בסיר רחב נשים את תפו״א האדמה ונכסה במים

בוצע
11.

נתן למים והתפוא לרתוח עד שהתפוא הופך להיות רך נקלף את תפו״א ונעביר לקערה, נמעך היטב, נוסיף מלח וזה מושלם! אפשר גם להוסיף מרגרינה או שמן זית

בוצע
12.

לאחר שהקציצות מוכנות נמזוג מעל הפירה וזה פשוט מ ו ש ל ם ! ניתן להוסיף עוד פטרוזיליה קצוצה מעל בתאבון

בוצע

1 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *