פסטה לבבות מפוצצת גבינה
מתכון לפסטה לבבות עם מלא גבינות ב-10 דקות עבודה
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
250 גרם פסטה | |
25 גרם חמאה | |
3-4 שיני שום כתושות | |
0.25(רבע) כוס קמח | |
0.25(רבע) כוס שמנת מתוקה | |
גבינות שאוהבים לבחירה | |
50 גרם גבינת כמהין | |
50 גרם צ׳דר | |
0.25(רבע) כוס מי בישול של הפסטה | |
0.25(רבע) כפית אגוז מוסקט | |
צ׳ילי חריף | |
מלח פלפל |
הוראות
1.
בסיר בינוני נטגן חמאה עם שום כתוש ונערבב היטב על אש בינונית.
בוצע
2.
נוסיף רבע כוס קמח, נערבב במהירות שלא יהיו גושים ונוסיף את השמנת המתוקה. לאחר מכן ננמיך את האש לאש נמוכה-בינונית ונערבב עד שהרוטב מתחיל להתגבש ולהיות סמיך יותר ואז נוסיף גבינות שאוהבים, אני בחרתי בצ׳דר כתום וגבינת כמהין אך תוכלו להוסיף את הטעמים המועדפים שלכם.
בוצע
3.
מיד לאחר מכן נוסיף רבע כוס ממי בישול הפסטה על מנת שהגבינות ייטעמו היטב ברוטב – אם הרוטב סמיך עבורכם מדי ניתן להוסיף עוד ממי הבישול.
בוצע
4.
נערבב היטב, נתבל באגוז מוסקט, צ׳ילי חריף ומלח ופלפל גס ונוסיף את הפסטה החמה.
בוצע
5.
להגיש עם גבינות מגורדות מעל – ארוחה מושלמת, רומנטית ומפוצצת!
בוצע
הערות
בי
כתיבת תגובה