חצ׳פורי מפיתה בלבד לעצלנים!
ציפור קטנה לחשה לי שאתם הכי אוהבים את המתכונים הקלים .
אלו שלוקח 2 דקות להכין, אז נחשו על מה עליתי? חצ׳פורי לעצלנים!
במקום להכין בצק וגבינות מיוחדות, קחו פיתה, גבינה שאתם אוהבים וביצה, ויש לכם ארוחת ערב מטורפת!
זה כמובן לא החצפורי המקורי אבל זה אחלה תחליף, כיף להכין וכלכך כל-כך קל!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
3 פיתות | |
שמן זית בנדיבות | |
1 שן שום | |
מלח גס | |
3 ביצים | |
גבינות שאוהבים- מוצרלה/ צ׳דר / גאודה / צהובה |
הוראות
1.
בתבנית עם נייר אפייה להניח את הפיתה לחתוך באמצע ( אפשר להעזר בכוס ) את הפיתה ולהוציא את העיגול שנוצר ( לשמור אותו בצד! )
בוצע
2.
בקערה נפרדת לערבב את השום עם השמן זית, למרוח על הפיתה מבחוץ
בוצע
3.
להוסיף את הגבינות אל תוך הפיתה , להשתדל להכניס כמה שיותר לדפנות לשים את הביצה ולתבל במלח, אפשר גם פלפל
בוצע
4.
את החלקים ששמרנו מהפיתה ניתן להפוך לקרוטונים, פשוט להקפיץ עם שמן זית ולהכניס לתנור ל3-5 דקות
בוצע
5.
נכניס את הפיתה לתנור שחומם מראש על 180 ל10-15 דקות תלוי בגודל הפיתה והתנור שלכם אז תעקבו אחרי זה.
בוצע
6.
וזה מוכן ! בתאבון
בוצע
כתיבת תגובה