טאפס איטלקי – Italian tapas
מכירים את זה שיש לחם שכבר הולך ומתייבש וחבל לזרוק?
ועזבו את זה, מכירים את זה שחברים באים ברגע האחרון,
או שבא לכם לנשנש משהו מושקע אבל לא להשקיע מדי?
אז טאפאס איטלקי!
מינימום עבודה ומאמץ- טעם לא נורמלי!
אזהרה : קשה להפסיק לאכול
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 בגט | |
0.25רבע כוס שמן זית | |
מלח ופלפל גס | |
1 שן שום | |
1 חבילת עגבניות שרי | |
בזיליקום | |
מלח ופלפל גס | |
שמן זית לפי טעם | |
1 לימון |
תוספות
עלי אורגולה | |
פרמז'ן | |
חומץ בלסמי מצומצם |
הוראות
1.
נחמם תנור ל200 מעלות חום למטה למעלה
בוצע
2.
נחתוך את הלחם לעיגולים ונניח על תבנית עם נייר אפייה
במידה ויש לחם יבש מומלץ להשתמש בו, אך לא חובה
בוצע
3.
נזלף מעל שמן זית , מלח פלפל ונכניס לתנור למשך כ10 דקות
בוצע
4.
נוציא מהתנור ונגרד מעל שן שום
בוצע
5.
נחתוך את עגבניות השרי לחצי, נעביר לקערה קטנה ונוסיף מלח ופלפל, לימון, שמן זית ובזיליקום
נערבב היטב
בוצע
6.
על הטוסטונים נשים עלי אורוגלה, נוסיף את סלט עגבניות השרי, נזלף חומץ בלסמי מצומצם ונגרד גבינת פרמז׳ן איכותית
בוצע
7.
וזהו!
כלכך טעים וקל
בוצע
כתיבת תגובה