סטייק סלמון מרשים לארוחת ערב
לארוחת ערב כמו ארוחת שישי אני הכי אוהבת את המאכלים שנראים מושקעים אך לקחו לי לא יותר מכמה דקות,
סלמון בפני עצמו הוא מאכל שמרשים כל אחד, אך תמיד אפשר לשדרג אותו,
אם ברמת הנראות ואם ברמת הטעם,
הפעם בחרתי לסגור אותו כמו ממתק, להוסיף לו תיבול שאי אפשר לסרב לו ותוספות יפייפות ומלאות טעם,
חמי אמר שזה הסלמון הכי טעים שטעם בחייו, תחליטו אתם אם גם זה הסלמון הכי טעים שאתם טעמתם!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
4 סטייק סלמון אפשר גם פילה | |
מלח גס | |
6 כפות סילאן | |
2 כפות שמן זית | |
2 לימון | |
פלפל גס |
תוספות
10 עגבניות שרי צבעוניות | |
2 שיני שום | |
1 לימון | |
מלח גס | |
אספרגוס ( לא חובה ) | |
שמן זית בנדיבות |
הוראות
1.
במרכז נייר אפייה נניח את סטייק הסלמון ונקפל מהצדדים כמו סוכרייה
בוצע
2.
נוסיף מלח ופלפל גס
בוצע
3.
נזלף סילאן מעל
בוצע
4.
נוסיף שמן זית ומעט לימון
בוצע
5.
בקערה נפרדת נערבב עגבניות שרי עם שום , מיץ לימון וחתיכות לימון ( ללא קליפה ) מלח גס ושמן זית ונשים בצדדים של הסלמון
בוצע
6.
נוסיף אספרגוס לקישוט, נתבל אותו בשמן זית מלח ופלפל
בוצע
7.
נכניס לתנור על 180 מעלות שחומם מראש למשך חצי שעה
במידה ומדובר בפילה סלמון יש להכניס אותו אך ורק ולא יותר מ17 דקות לתנור על מנת שלא יתייבש
מכיוון שמדובר בסטייק סלמון, עבה הרבה יותר יש לשים למשך חצי שעה
בוצע
8.
מוכן! בתאבון :)
בוצע
כתיבת תגובה