המבורגר עצום משפחתי עם תומר אומנסקי
שעה
בינוני
המבורגר אחד ענק
את המתכון הזה אתם הולכים לשמור
לזמן הזה
שתרצו להרשים את כל המשפחה במשהו ענקי ומפנק!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 קילו קמח | |
50 גרם שמרים טריים / 17 גרם שמרים יבשים | |
150 גרם סוכר לבן | |
180 מל שמן זית | |
20 גרם מלח | |
1250 גרם בשר בקר מותאם להמבורגר (תוודאו מול הקצב שיש מספיק שומן) | |
1 כפית מלח | |
1 כפית פלפל שחור גרוס | |
שמן לטיגון |
להרכבה-
לפטריות ובצל- חבילת פטריות 2 בצלים לבנים שמן זית מלח פלפל | |
עגבניות | |
בצל סגול חתוך לטבעות | |
חסה | |
מלפפון חמוץ | |
מיונז וקטשופ | |
וכמובן צ׳יפס שווה מטוגן |
הוראות
1.
נתחיל בהכנת הלחמנייה- נלוש את כל חומרי הבצק פרט למלח כשמונה דקות, נוסיף את המלח ונלוש עוד שתי דקות. נעביר לקערה משומנת, נכסה ונתפיח עד להכפלת הנפח.
בוצע
2.
נחלק את הבצק לשתי חתיכות שוות. כל חתיכה נעצב לצורת כדור ונעביר לרינג בקוטר 22 ס״מ משומן היטב.
בוצע
3.
נתפיח שנית עד להכפלת הנפח ונבריש בביצה ונפזר שומשום.
בוצע
4.
נאפה ב180 מעלות טורבו כחצי שעה ונצנן היטב את הלחמנייה לפני הפריסה.
בוצע
5.
בנתיים נכין את הבשר נערבב היטב את הבשר והתבלינים ונשטח לקציצה גדולה (ניתן לשטח ברינג בקוטר 24 ס״מ) נטגן במחבת חמה מאוד עם שמן כ3-5 דקות מכל צד עד להזהבה, נכסה את הקציצה כדי שתהיה מוכנה גם מבפנים.
בוצע
6.
לא חובה אבל משדרג- נכין פטריות ובצל במחבת- נחתוך את הפטריות והבצלים לרצועות ונטגן כעשר דקות נתבל במלח פלפל
בוצע
7.
נחצה את הלחמנייה לאחר צינון ונרכיב אותו
בוצע
8.
כפי שמוצג בסרטון, נגיש עם צ׳יפס שווה מטוגן ובתיאבון!
בוצע
כתיבת תגובה