דג על שיפוד עם פוטטוס
יש יותר טעים מזה?
זה מתכון שאתם חייבים לנסות, לפעמים לילדים קשה לאכול דגים,
והנה מצאתי לכם אחלה דרך להנגיש להם את המנה!
אני הכנתי אותה עם דג באס וזה יצא מושלם!
כייפי לאכילה, מלא בערכים תזונתיים מעולים וטעים ברמות.
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
3-4 פילטים ללא עור של דג באס | |
7-8 עגבניות שרי צבעוניות | |
0.5 כפית פפריקה | |
שמן זית בנדיבות | |
מלח גס + פלפל | |
2 ענפי טימין |
לפוטטוס
6-7 תפוא קלופים ( אפשר גם יותר) | |
שמן זית בנדיבות | |
1 כפית פפריקה מעושנת / מתוקה | |
0.25 כפית תבלין סומק |
הוראות
1.
נחתוך את הדג הנקי מעצמות ללא העור לקוביות ונשים בקערה
בוצע
2.
נוסיף עגבניות שרי שלמות, שמן זית, תבלינים ונערבב את הכל נכסה בניילון נצמד ונכניס למקרר ל15-30 דקות
בוצע
3.
בזמן הזה נקלוף את תפוא , נחתוך כמו פוטטוס, ונסדר בתבנית מרופדת נייר אפייה, נוסיף שמן זית בנדיבות, מלח, פפריקה וסומק נערבב את הכל טוב טוב ונכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות טורבו
בוצע
4.
לאחר שעברה חצי שעה נוציא את הדגים מהמקרר וננמיך את התנור עם תפוחי האדמה לחום של 180 מעלות חום עליון תחתון רגיל
בוצע
5.
נשפד את הדג על שיפוד בצורה הזאת: דג, עגבנייה, דג אפשר גם לוותר על העגבניות אבל זה כיפי לאכילה!
בוצע
6.
לאחר 40 דקות שהתפוא בתנור נוציא אותו, נבדוק שהתרכך ונסדר מעל את השיפודים
בוצע
7.
נכניס לתנור בחום 180 מעלות ל10 דקות
בוצע
8.
וזהו! יש לכם מנה מושלמת שילדים אוהבים😍
בוצע
כתיבת תגובה