פלפלים ממולאים של אמא יפה

30 דקות

בינוני

7 פלפלים

כל כך קר בחוץ ומה יותר מחמם מפלפל ממולא ביתי של אמא ?
אז במיוחד לכבוד הסופה והקר שהולך ומתחזק
מתכון לפלפל ממולא אגדי. ככ אותנטי, קל וטעים!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
7 פלפלים בינוניים
3 כפות שמן
1 בצל בינוני
3-4 שיני שום
500 גרם בשר טחון
מלח ופלפל לפי טעם
1 כף גדושה פפריקה מתוקה
0.5 כפית כורכום
2 עגבניות
1.5 כוסות אורז
3 כוסות מים רותחים
לרוטב
2 כפות רסק עגבניות
5 כוסות מים רותחים
1 כף מרק עוף אופציה
1 כף פפריקה מתוקה
0.5 כפית כורכום
מלח ופלפל לפי טעם

הוראות

1.

בסיר בינוני נטגן בצל ושום

בוצע
2.

נוסיף את הבשר הטחון ובעזרת כף מעץ נפתח ונטגן אותו מכל הצדדים

נוסיף את התבלינים, 2 עגבניות חתוכות לקוביות, אורז ומים, נערבב היטב ונכסה למשך 20 דקות על אש נמוכה
בוצע
3.

לאחר שהאורז בשר מוכן נפתח את הסיר ונקרר אותו מעט

בוצע
4.

נחצה את הראש של הפלפלים וננקה מחרצנים נמלא את הפלפלים בעזרת כף / כפפה ונסדר יפה בסיר

בוצע
5.

להכנת הרוטב-

בסיר קטן נשים רסק עגבניות, מים רותחים ותבלינים, נערבב היטב ונכסה על אש נמוכה למשך 20 דקות
בוצע
6.

לאחר 20 דקות נשפוך את הרוטב על הפלפלים, חשוב להכניס גם לתוך הפלפלים עצמם רוטב

נכסה למשך 30-40 דקות או עד שהפלפלים מתרככים
בוצע
7.

ונאכל בתאבון!

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *