איך מכינים נודלס מוקפץ בקלות?
הנודלס הכי קל שאפשר להכין באמת! וכל-כך טעים
כל מה שתצטרכו זה נודלס שאתם אוהבים, ירקות עייפים מהמקרר ורטבים טובים(:
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
2 חבילות נודלס (500 גרם נודלס סך הכל מכל סוג) | |
300 גרם סינטה / עוף / טופו | |
מלח & פלפל | |
1 בצל בינוני פרוס עבה | |
3-5 שיני שום קצוצות דק | |
2 גזרים חתוכים לרצועות | |
1 פלפל אדום חתוך לפרוסות | |
2 חבילות פטריות שמפיניון חתוכות גס | |
5 כפות טריאקי | |
3 כפות סויה כהה | |
4 כפות צ׳ילי מתוק | |
מעט שמן שומשום ( לא חובה ) | |
בצל ירוק חתוך גס בשפע |
הוראות
1.
נבשל את הנודלס לפי הוראות היצרן, אני השתמשתי באטריות משקית שדורשות בישול מאוד קצר אז כבר בישלתי הכל ברוטב ללא בישול מקדים
בוצע
2.
בווק או מחבת רחבה נשים מעט שמן זית ונצרוב את הבשר העוף או הטופו, נוציא לצלחת ומיד נוסיף את הבשר
נקפיץ ונערבב היטב, אנחנו רוצים שכל הטעמים של הבשר(עוף/טופו) על המחבת יישארו לנו בטעם!
בוצע
3.
נוסיף את השום ונזהיב מעט בערך 2-3 דקות
בוצע
4.
ואז נוסיף את הגזר, פלפל, פטריות ואם יש גם כרוב לבן!
בוצע
5.
נקפיץ את הכל, ניתן להכל לקבל צבע יפה ולא לבשל יותר מדי שלא יהפוך לנו לעיסה
בוצע
6.
נוסיף את הנודלס המוכן מעל את כל הרטבים, נערבב ונבשל 5-10 דקות כדי לקבל העמקה של כל הטעמים ונגיש עם מלא מלא בצל ירוק
בוצע
7.
קל טעים ומושלם! ספרו לי איך יצא בתאבון(:

בוצע
כתיבת תגובה