שניצל קורנפלקס Cornflakes Schnitzel
טוב המתכון הזה הפתיע אפילו אותי!
כי אין על שניצל!
אבל לפעמים חסר פירורי לחם,
לפעמים בא לנו לחדש
וזאת הדרך!
אז שניצל מציפוי של קורנפלקס צהוב,
הכי טעים שיש! ומפתיע ברמות
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
500 גרם שניצל דק דק | |
3 ביצים | |
3-4 שיני שום כתוש | |
1 כפית מיונז | |
0.5 כפית חרדל | |
מלח | |
קמח |
לתערובת קורנפלקס
200-300 גרם קורנפלקס צהוב | |
2 כפות פפריקה מתוקה (אפשר גם חריפה) | |
0.5 כפית צ׳ילי חריף | |
מלח ופלפל שחור |
הוראות
1.
לכתוש את הקורנפלקס לפירורים ממש דקים, כמו פירורי לחם
בוצע
2.
לטבול את השניצל הדק דק בקמח משני הצדדים, להעביר לקערת ביצים ולאחר מכן לקערת פירורי קורנפלקס המתובלת
לתבול שוב בביצים ושוב בקורנפלקס
בוצע
3.
מומלץ להכניס את השניצלים המוכנים למקרר בזמן שמכינים תוספות , גם הבלילה נדבקת טוב יותר, אך אם אתם ממהרים- אין חובה
בוצע
4.
מעבירים למחבת עם שמן רותח והופכים משני הצדדים, לשים לב לא לשים את השניצלים ליותר מדי זמן בשמן כדי שיהיו עסיסיים ולא יישרפו
בוצע
5.
זהו! בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה