עוגת שוקולד בלונדי ונוטלה

את העוגה הזאת אין איך לתאר,

באמת קשה למצוא את המילים,

מלאה בקרמל ויש לה לוק הורס!  מרשימה כל אחד

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
200 גרם חמאה
1.5 כוסות סוכר חום
150 גרם שוקולד לבן
3 ביצים
1 כפית תמצית וניל
1.5 כוסות קמח
מילוי
300 גרם גבינת שמנת
1/3 כוס סוכר
1 ביצה
2 כפות שוקולד לבן
1 כפית נוטלה

הוראות

1.

בסיר קטן להמיס על אש חלשה חמאה וסוכר חום

בוצע
2.

להוריד מהאש , להוסיף שוקולד לבן ולערבב

בוצע
3.

לאחר שהתקרר להוסיף 3 ביצים , תמצית וניל וקמח

בוצע
4.

למילוי השני נשים את כלל המרכיבים בקערת מיקסר\נלוש ביד

בוצע
5.

נשפוך את בלילת הבלונדי לתבנית ומעליה עם כף ניצוק מהמילוי נוטלה

בוצע
6.

נערבב עם סכין חמאה

בוצע
7.

נכניס לתנור על 160 מעלות ל35 דקות

בוצע
8.

נוציא מהתנור ונחכה שיתקרר, לאחר שהתקרר נכניס למקפיא לחצי שעה

בוצע
9.

לטרוף!

בוצע

רוצים עוד מכל היאמי הזה?

השאירו את המייל שלכם ואני אדאג לשתף אתכם בעדכונים ומתכונים חדשים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *