עוף וירקות בתנור – ארוחה בתבנית אחת
מכירים את זה שבא לכם להכין ארוחה לכמה אנשים אבל באמת שאין לכם מצב רוח להעמיד סירים ולהתחיל בבישולים?
אז בעוף בתנור הזה כל מה שצריך זה תבנית, ירקות ועוף מכל סוג שתעדיפו
וזה יוצא כל כך טעים, יאלה לכו להכין!
5
from
2
Reviews
רכיבים
התאם מנות
500 גרם חזה עוף \ כל סוג של עוף | |
2-5 גמבות קטנות | |
0.5 ראש כרוב | |
1-2 בצלים | |
1 ברוקולי שלם | |
1-2 בטטות | |
שמן זית בנדיבות | |
מלח ופלפל גס |
לרוטב
1 כף ברביקיו | |
1 כפית חרדל | |
0.5 מיץ לימון | |
מלח ופלפל גס | |
פטרוזיליה לקישוט |
הוראות
1.
בתבנית תנור נניח את כל הירקות , נכניס לתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 20-30 דקות
ניתן להוסיף מים מעל הירקות במקום שמן למתכון דיאטטי
בוצע
2.
נוציא מהתנור ונניח מעל הירקות את החזה עוף, מומלץ לעשות ״פנסים״ בחזה עוף ,
בוצע
3.
נערבב את כל מרכיבי הרוטב בצלחת נפרדת ונמרח מעל החזה עוף
בוצע
4.
נחזיר לתנור למשך 20 דקות על 200 מעלות
בוצע
5.
מוכן!
בוצע
אפשר להחליף את הרוטב ברביקיו ברוטב אחר?