כרוב צלוי על לאבנה
אז את המנה הזאת אכלתי במסעדה לפני כמה שנים,
והייתי חייבת לשחזר בעצמי,
שם הגישו את הכרוב עם חמאה עם טחינה
רציתי לקחת את זה לכיוון צלוי חמוץ כזה אז שיניתי ויצא מדהים!
וזה גם אחלה פתרון לכרוב שלכולנו יש במקרר שהולך ומתעייף
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 כרוב חתוך לחצי | |
0.5 כוס שמן זית (אפשר גם פחות) | |
מלח גס | |
צ׳ילי חריף ( לא חובה) |
לתחתית הצלחת
4-5 כפות לאבנה | |
4-5 עלי נענע קצוצים | |
0.5 לימון |
הוראות
1.
נחתוך את הכרוב לחצי ונניח בתבנית עם נייר אפייה, נוסיף מעל שמן זית ונשמן את הכרוב מכל הצדדים נניח את הצד של לב הכרוב על התבנית ונתבל במלח גס וצ׳ילי חריף נכניס לתנור שחומם מראש ל250 מעלות טורבו למשך 20-25 דקות
בוצע
2.
נוציא ונניח על צלחת עם לאבנה ועלי נענע קצוצים ניתן להוסיף מעל עוד נענע ומיץ לימון
בוצע
3.
בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה