עוגת גבינה באסקית קלאסית – קלה להכנה!
עוגת גבינה באסקית מסורתית, רכה וטעימה
היא כלכך קלה להכנה, מוסיפים חומרים לקערה אחת, ככה לא צריך לשטוף הרבה כלים
מערבבים ומעבירים לתבנית ואז לתנור
וזהו!
נותנים לה להתקרר וטורפים😍
5
from
2
Reviews
רכיבים
התאם מנות
300 גרם גבינת שמנת - 28 % ומעלה | |
0.75שלושתרבע כוס סוכר | |
3 ביצים L | |
1 כף תמצית וניל (לא חובה) | |
250 מל שמנת מתוקה | |
מלח | |
4 כפות קמח מנופה |
הוראות
1.
בקערה בינונית נשפוך את הגבינות שמנת ונתחיל לרכך אותן
בוצע
2.
נוסיף את הסוכר וביצה אחת אחרי השנייה, חשוב להטמיע את הביצים בתערובת אחת אחת כל אחת בתורה
בוצע
3.
לערבב טוב טוב ולהוסיף כף תמצית וניל ושמנת מתוקה, לערבב ולהוסיף קורט, קמח ולערבב
בוצע
4.
זהו!
מעבירים לתבנית משומנת ומרופדת נייר אפייה (גם מעלה כי העוגה הולכת לתפוח)
בוצע
5.
לחמם מראש תנור ל200 מעלות ולהכניס ל40 דקות
במידה ולא אוהבים שהעוגה רכה מבפנים ניתן להכניס לעד 55 דקות
העוגה צריכה להיות מעין "שרופה" למעלה , זה מה שנותן לה טעם קרמלי
בוצע
6.
כשהעוגה יוצאת מהתנור היא רוטטת וצריך להניח לה להתקרר על השיש
לאחר שהיא מתקררת מעבירים למקרר לקירור של כמה שעות
בוצע
7.
ניתן לאכול ישר לאחר הקירור אבל אני לגמרי ממליצה להוציא מהתנור ולתת לה להתחמם מעט, המרקם בפנים יהפוך לרך יותר!
בתאבון
בוצע
ממש טוב