לחם בננה רך וטעים!
לחם בננה מושלם שיכול להיות עוגה של ממש!
נימוח, רטוב מבפנים וקריספי מבחוץ, רך בטירוף
כל הבית שלכם הולך להתמלא בריח מטורף וטעים, אז תצפו לגמור את כל התבנית כבר באותו היום ולהכין עוד אחד ספייר 😉
יצא משקה חדש לשוק! משקה סויה של אלפרו בננה, והוא מדהים- מרענן וקיצי
אפשר לשתות אותו ככה, כמו שהוא
אני בחרתי להכין איתו את הלחם בננה שלי , הוא במהדורה מוגבלת אז כדאי להזדרז😇
4.67
from
3
Reviews
רכיבים
התאם מנות
3 בננות בשלות מאוד | |
2 ביצים L | |
100 גרם סוכר חום בהיר | |
80 מל שמן שליש כוס | |
1 כוס קמח לבן | |
1 כפית אבקת אפייה | |
1 כפית קינמון |
לקישוט
0.5 בננה | |
דגני לחם |
הוראות
1.
נפעיל תנור על 180 מעלות חום עליון תחתון
בוצע
2.
בקערה גדולה נמעוך את הבננות ונוסיף את הביצים, נערבב את הכל היטב
נוסיף שמן ונערבב
בוצע
3.
נוסיף את הקמח המנופה, אבקת אפייה, קינמון, ונערבב את הכל
בוצע
4.
נרפד תבנית בנייר אפייה ונשפוך את הבלילה מעל אפשר לקשט בחצי בננה, או בננות חתוכות ודגני לחם
בוצע
5.
מכניסים לתנור למשך 40 דקות או עד שהעוגה משמיחה וזה מוכן- ומושלם!
בוצע
הערות
ניתן לפזר מעל דגני לחם ובננה, אך לא חובה
ניתן להוסיף ללחם תמצית וניל ושוקולדים ואז הוא ממש כמו עוגת בננות!
3 Comments
-
-
נועה
תודה על המתכון, לא כתוב מתי להוסיף את הסוכר… אני מניחה שעם הביצים?
-
-
עלמה
מתכון נחמד וקל, לא כתוב מתי לשים את הסוכר… שמתיג את הסוכר עם הביצים וזו הייתה טעות, יצא לי יותא מידי מתוק (שמתי את הכמות המצויינת) אני ממליצה לשים את הסוכר אחרון ככה תוכלו לשלוט בכמות שלו ובטעם.
היי, לא הבנתי איך משתמשים המשקה למתכון