אספרגוס בחמאת לימון

10 דקות

סופר קל

מנה ראשונה

אז לא יודעת מה איתכם, אותי מרגשים בזר אספרגוסים ולא בזר פרחים
בחג השבועות כולנו תמיד חושבים על המנות הגדולות

על הקינוחים,

אבל מה עם המנות היפות והקטנות בשולחן שתמיד גונבות את ההצעה ?

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
10 אספרגוסים ( אפשר גם יותר )
סיר מים + מלח
קערת מים + קרח
2 כפות שמן זית
50 גרם חמאה
4-5 שיני שום
1 כפית גרידת לימון
מיץ לימון מחצי לימון
3-5 עלי בזיליקום
פלפל שאטה יבש לפי טעם
להגשה
לאבנה פרמזן גרידת לימון שאטה

הוראות

1.

נרתיח מים בסיר עם מלח

בוצע
2.

ננקה את האספרגוס עם קולפן ונכניס רק כאשר המים רותחים ל 3-4 דקות , נסנן את המים ונקרר אותו במים קרים או מי קרח

בוצע
3.

במחבת רחבה נשים מעט שמן זית וחמאה נוסיף שום כתוש ונערבב היטב על אש בינונית-נמוכה

בוצע
4.

נוסיף את הגרידת לימון, פלפל שאטה יבש, מיץ לימון ועלי בזיליקום ואת האספרגוס

בוצע
5.

ניתן לאספרגוס חריכה יפה ונוציא לצלחת שעליה מרחנו לאבנה

בוצע
6.

נוסיף מעל גרידת לימון, פלפל שאטה יבש ופרמזן

בוצע
7.

בתאבון!

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *