שוקולד דובאי כמו המקורי!

חצי שעה הכנה

בינוני

תבנית שוקולד

את זה אתם חייבים להכין!

הטרנד ששבר את הרשת ובכללי גם את עולם המתוקים,

זה מתוק, זה קריספי וזה פשוט מושלם!
כל מה שתצטרכו זה שוקולד חלב, אטריות קדאיף ואיזה ממרח שבא לכם!

אני השתמשתי גם במחית פיסטוק וגם בטחינה גולמית,

זה יוצא פשוט חלום!

תתכוננו להתמכר 

5 from 7 Reviews

רכיבים

התאם מנות
200 גרם שוקולד חלב
3 כפות מחית פיסטוק
5 כפות טחינה גולמית
250 גרם אטריות קדאיף
50 גרם חמאה מומסת / גיהי

הוראות

1.

נמיס שוקולד חלב- ניתן לעשות זאת בבאן מארי או פשוט להמיס במיקרו עם מעט שמן ניטרלי (קנולה/חמניות)

בוצע
2.

בתבנית שוקולד / תבנית רגילה ואפילו קופסה מה שתרצו נשים מעט ממחית הפיסטוק כפי שעשיתי בסרטון, זה נותן מראה ממש יפה לשוקולד אחרי שהוא מוכן אבל זה לא חובה! נכניס קצת למקפיא

בוצע
3.

נוציא מהמקרר ונשפוך מעל מהשוקולד המומס שלנו, מעל הקערה של השוקולד נשפוך את השוקולד מהתבנית כדי שלא תהיה לנו שכבה עבה מאוד, כפי שהראתי בסרטון

בוצע
4.

בקערה נפרדת נשים אטריות קדאיף שגזרנו קטן יחסית ונשפוך מעל את החמאה המומסת, ניתן להשתמש במקום בחמאה בגיהי או פשוט להוסיף מעט שמן לחמאה כדי שהיא לא תישרף

בוצע
5.

נצלה את אטריות הקדאיף עד שהופכות להיות מאוד מאוד קריספיות ושחומות

נוריד את הסיר מהגז ונוסיף לו ישר מחית פיסטוק וטחינה נערבב היטב עד איחוד
בוצע
6.

ניתן לאטריות הקדאיף מעט להתקרר ונוסיף אותן מעל השוקולד ששמנו בתחתית התבנית.

נהדק היטב בעזרת מאחורה של כף רגילה או לקקן את הקדאיף לתבנית
בוצע
7.

נשפוך את שאר השוקולד שנשאר לנו ובעזרת לקקן/קלף נסדר אותו יפה בתבנית

בוצע
8.

נכניס למקפיא למשך 3 שעות או לילה

בוצע
9.

וזהו! זה מוכן ומושלם ! נוציא מהתבנית סיליקון היפה שלנו ויש לנו את אחד השוקולדים היפים והטעימים שיש!!

בוצע

7 Comments

  • רעות

    הבת שלי אלרגית לפיסטוק, יש לך רעיון מה אפשר לשים במקום?

    • שיר

      טחינה גולמית תעבוד מדהים

    • רונן

      תודה על המתכון, האם זה בסדר שלא מטמפררים את השוקולד לפני היציאה על התבנית? זה לא יצור בעיה של שוקולד שימס בשניה לאחר הוצאה מהמקרר?

    • רונן לוי

      תודה על המתכון, האם זה בסדר שלא מטמפררים את השוקולד לפני היציאה על התבנית? זה לא יצור בעיה של שוקולד שימס בשניה לאחר הוצאה מהמקרר?

      • שיר

        השוקולד יימס כמובן לאחר שכבר לא יהיה קר, זה מתכון ביתי (: אם אתה יודע לטמפרר אז מומלץ!

  • דיאנה

    האם ניתן לשמור את השוקולד דובאי במקפיא ואם כן לכמה זמן? תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *