פיצה עגבניות עם טוויסט של ארבע גבינות
פיצה קלאסית עם רוטב עגבניות
אבל עם טוויסט – שילוב של ארבע גבינות שונות שנותן עומק מטורף של טעמים בכל ביס!
הפיצה מספר הפיצה של יובל ואסף האלופים
ממליצה ברמות!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
| 500 גרם קמח | |
| 320 מ"ל מים | |
| 3/4 כף מלח | |
| 2 כפות שמן זית | |
| 1 כף שמרים טריים(או כפית שמרים יבשים) | |
| לרוטב עגבניות:200 גרם עגבניות מרוסקות, 1 כף שמן זית, מלח לפי הטעם |
לתוספות:
| 100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת | |
| 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת | |
| 50 גרם גבינת רוקפור או גורגונזולה | |
| 50 גרם גבינת צ׳דר |
הוראות
1.
במיקסר עם וו לישה, נלוש יחד את הקמח, המים והשמרים במהירות נמוכה למשך 7–10 דקות עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים מלח ושמן זית ולשים עוד 5 דקות במהירות איטית מאוד.
בוצע
2.
נעביר לקערה משומנת, נכסה וניתן לבצק לנוח 20 דקות. נחלק את הבצק ל-3 כדורים שווים ונשאיר מכוסה עד השימוש – אפשר להשאיר בחוץ לעוד שעתיים או במקרר עד למחרת.
בוצע
3.
הרכבת הפיצה ואפייה: נרדד את כדור הבצק לעיגול דק ונשאיר שוליים מעט עבים. נמרח שכבה דקה של רוטב עגבניות ונפזר מעל את כל הגבינות.
בוצע
4.
נאפה בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות (עדיף על אבן שמוט) למשך 10-12 דקות עד שהבצק זהוב והגבינות מבעבעות.
בוצע
5.
חובה לנסות! טעים ברמות
בוצע

כתיבת תגובה