פיצה עגבניות עם טוויסט של ארבע גבינות

2-24שעות (תלוי אם מכינים את הבצק מראש)

בינוני

3 פיצות אישיות

פיצה קלאסית עם רוטב עגבניות
אבל עם טוויסט – שילוב של ארבע גבינות שונות שנותן עומק מטורף של טעמים בכל ביס!

הפיצה מספר הפיצה של יובל ואסף האלופים
ממליצה ברמות!

No Reviews

רכיבים

התאם מנות
500 גרם קמח
320 מ"ל מים
3/4 כף מלח
2 כפות שמן זית
1 כף שמרים טריים(או כפית שמרים יבשים)
לרוטב עגבניות:200 גרם עגבניות מרוסקות, 1 כף שמן זית, מלח לפי הטעם
לתוספות:
100 גרם גבינת מוצרלה מגוררת
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
50 גרם גבינת רוקפור או גורגונזולה
50 גרם גבינת צ׳דר

הוראות

1.

במיקסר עם וו לישה, נלוש יחד את הקמח, המים והשמרים במהירות נמוכה למשך 7–10 דקות עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים מלח ושמן זית ולשים עוד 5 דקות במהירות איטית מאוד.

בוצע
2.

נעביר לקערה משומנת, נכסה וניתן לבצק לנוח 20 דקות. נחלק את הבצק ל-3 כדורים שווים ונשאיר מכוסה עד השימוש – אפשר להשאיר בחוץ לעוד שעתיים או במקרר עד למחרת.

בוצע
3.

הרכבת הפיצה ואפייה: נרדד את כדור הבצק לעיגול דק ונשאיר שוליים מעט עבים. נמרח שכבה דקה של רוטב עגבניות ונפזר מעל את כל הגבינות.

בוצע
4.

נאפה בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות (עדיף על אבן שמוט) למשך 10-12 דקות עד שהבצק זהוב והגבינות מבעבעות.

בוצע
5.

חובה לנסות! טעים ברמות

בוצע

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *