גלידת קינדר בואנו מ2 מרכיבים
מי ידע שלהכין גלידת קינדר בואנו זה כל-כך קל?
כל מה שצריך זה שני מרכיבים, שמנת מתוקה, ונחשו מה השני 😉
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 חבילת קינדר בואנו | |
0.5 כוס שמנת מתוקה 38% |
תוספות מעל- אופציה
שוקולד מומס | |
שוקולדים שאוהבים |
הוראות
1.
נפתח את חבילת הקינדר בואנו ונוציא את השוקולדים מחוץ לאריזות שלהם. נשמור על האריזה המקורית שלמה
בוצע
2.
נחזיר את השוקולד לתוך החבילה המקורית ונמעך אותם היטב בפנים ( כפי שמוצג בסרטון )
בוצע
3.
נשפוך פנימה שמנת מתוקה עד קצת לפני סיום המקום ונוסיף מקל ארטיק ( זה יכול להיות כל דבר- אפילו כפית הפוכה )
בוצע
4.
נכניס למקפיא שהגלידה עומדת ישר שלא יישפך ונמתין 4-5 שעות או כל הלילה
בוצע
5.
נוציא את הגלידות מהמקפיא, נוציא מהאריזה ונוסיף שוקולדים שאנחנו אוהבים
או שפשוט נאכל ככה!
בוצע
6.
בתאבון!
בוצע
כתיבת תגובה