קונפי דג פורל בשמן צ׳ילי לסוכה שלכם
ידעתם שמלבד שום קונפי אפשר גם להכין דג קונפי?
ומעבר לזה שזה כל-כך טעים והופך את הדג לכ"כ רך ועסיסי זאת גם שיטה לשמור על הדג לימים נוספים!
אז קיבלתי משוק הדגים דג פורל טרי, מפולט וללא עור- בדיוק כמו שאני אוהבת! לא לעבוד קשה 😉
רציתי להכין איתו מנה אחרת,
שונה מכל מה שבנוף וישר קפצה לי לראש-
המנה שהכנתי למנת גמר שלי בבית ספר (שגם זכתה למצטיינת (; ) .
דג קונפי מושלם בשמן צ׳ילי שאפשר לשמור קדימה עוד 3 ימים!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
100 מל שמן זית שאוהבים | |
2 פלפל חריף ירוק | |
1 צ'ילי אדום | |
4-5 שיני שום | |
3-4 דגי פורל של שוק הדגים | |
מלח |
הוראות
1.
נמלא את הסיר ( רצוי סיר קטן כדי שייחשב עמוק ) בשמן זית שאתם אוהבים את הטעם שלו, נוסיף שיני שום שמעכנו (חשוב לטעמים!) ואת הפלפלים החריפים שחתכנו גס
בוצע
2.
נביא את השמן לרתיחה עדינה ונוריד לאש נמוכה. הבעבוע צריך להיות מאוד עדין כמו שמכינים שום קונפי
בוצע
3.
נזיז את השמן מהאש וניתן לו להתקרר מעט
בוצע
4.
בזמן הזה נחתוך את הדג הטרי, נתבל במלח- ממליצה להמליח מעבר למה שאתם בדר״כ עושים כדי שיהיו טעמים חזקים ומורגשים
בוצע
5.
נוסיף את הדג לשמן ונבשל במשך 2-3 דקות על אש בינונית נמוכה עד שהדג הופך את צבעו ללבן. וזהו! זה מוכן וכלכך מושלם
בוצע
6.
אני אוהבת להגיש עם מעט מהשמן המתובל ולאכול עם לחם! את הדג קונפי ניתן לשמור יחד עם השמן והטעמים שלושה ימים נוספים!
בוצע
7.
בתאבון!
בוצע
8.
בוצע
הערות
פרסום ממומן בשיתוף שוק הדגים
כתיבת תגובה