פבלובה מרשימה וקלה להכנה לחיילי צה"ל
את המתכון הזה אני אוהבת לעשות לכל שולחן חג
וכולם בשולחן החג שלכם יגידו ואו מבלי לדעת שעבדתם עליו כמה דקות (:
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1.5 כוסות סוכר לבן | |
4 חלבונים | |
1 כף חומץ | |
1 כף קורנפלור |
תוספות מעל
250 מל שמנת צמחית מוקצפת לקצפת | |
רימונים ונענע |
הוראות
1.
נחמם תנור ל140 מעלות
בוצע
2.
בקערת מיקסר נקציף את החלבונים עם הסוכר על מהירות גבוהה עד שנוצר לנו מרנג יציב מאוד
בוצע
3.
נוסיף כף קורנפלור וכף חומץ ונקפל באיטיות לתוך הבלילה
בוצע
4.
ניקח תבנית ונרפד אותה בנייר אפייה, אני ממליצה להרטיב אותה מעט מתחת לנייר אפייה על מנת שהנייר אפייה לא יזוז בתנור , אפשר לשים גם מעט מרנג
בוצע
5.
נשים את המרנג באמצע התבנית, ניצור ״בור״ קטן באמצע ונשטח
בוצע
6.
נכניס לתנור לשעה ו20 דקות (לא לפתוח את התנור!)
בוצע
7.
לאחר שעה וחצי נוציא מהתנור וניתן לנשיקה להצטנן
בוצע
8.
בקערת מיקסר נקציף 250 מל שמנת מתוקה צמחית על מהירות גבוהה עד שנוצרת לנו קצפת רכה
בוצע
9.
לקראת ההגשה בערב החג נקשט בקצפת , רימונים ונענע ממליצה לעשות את זה ממש סמוך להגשה כדי שהנשיקה לא תתפרק אם תעמוד זמן רב
בוצע
10.
מושלם! חג שמח
בוצע
כתיבת תגובה