אסאדו חלומי ב3 דקות עבודה!
פוחדים להתעסק עם בשר? מבינה אתכם
אבל מצאתי לכם פתרון! מינימום זמן ועבודה וארוחה לכל המשפחה!
זה מושלם ליום שישי לקידוש עבורכם ולכל סוגי הארוחות (טוב נו אולי בבוקר זה קצת כבד )
5
from
6
Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 קילו בשר אסאדו נקי וחתוך לקוביות | |
5-6 פטריות פורטובלו / שמפיניון | |
2 תפוחי אדמה | |
360 מל בירה | |
1 עלה רוזמרין |
לרוטב
7 כפות שמן זית | |
2 כפות דבש | |
מלח ופלפל |
הוראות
1.
בתבנית של תנור נסדר את הקוביות אסאדו ואת הירקות,
ניתן להשתמש בכל ירק שאוהבים אך מומלץ כאלו שיכולים להשאר זמן ממושך בתנור
בוצע
2.
בקערה נפרדת נערבב את כל חומרי הרוטב ונכסה יפה את האסאדו
נשפוך מעל את הבירה ונוסיף עלה של רוזמרין
בוצע
3.
נכסה את התבנית ונכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות למשך שלוש שעות
בוצע
4.
ב10 דקות האחרונות נוציא את המכסה מהתבנית וניתן לאסאדו לקבל ״קרמול״ מהתנור
זה קצת מייבש אותו, אך מי שאוהב קריספיות יעוף על זה!
זה לא שלב חובה
בוצע
5.
בתאבון!
בוצע
6 Comments
-
-
רונה
איז בירה? לבנה /שחורה? תודה
-
אניטה מוסאילוב
היי נראה מתכון מעולה, אם אני אוסיף תפוחי אדמה קטנים, צריך להכפיל את הכמות ? אני שמה רק יותר תפוחי אדמה הכמות של האסאדו היא אותה כמות
באסדו התנור על טורבו?