עוגיות פאדג' נימוחות
טוב, תקשיבו רגע
אלו העוגיות הכי טעימות, רכות, רטובות וטעימות שתאכלו בחייכם,
10 דקות עבודה, 10 דקות בתנור
ויש לכם את העוגיה המושלמת. בתאבון
5
from
4
Reviews
רכיבים
התאם מנות
0.5 (חצי) כוס חמאה קרה | |
0.5 (חצי) כוס סוכר חום | |
0.25 (רבע) כוס סוכר לבן | |
1 כפית תמצית וניל | |
1 ביצה | |
1 + 0.25 (1 ורבע) כוסות קמח | |
0.5 (חצי) כוס קקאו | |
1 כף קורנפלור | |
0.5 (חצי) כפית סודה לשתייה | |
קורט מלח | |
שוקולדים אהובים |
הוראות
1.
לחמם תנור ל180 מעלות
בוצע
2.
בקערת מיקסר נקציף עם וו גיטרה חמאה, סוכר חום וסוכר לבן
בוצע
3.
נוסיף ביצה ותמצית וניל ונערבב לדקה
בוצע
4.
לנפות לבלילה קמח, קקאו, קורנפלור ולהוסיף סודה לשתייה וקורט מלח
לערבב שוב עד שהבלילה מוכנה
בוצע
5.
להוסיף שוקולדים, אני הוספתי שוקולד לבן ושוקלד ציפס ולערבב עם כף
לכדרר כדורים ולסדר אותם עם רווחים בתבנית
בוצע
6.
להכניס לתנור למשך 10-12 דקות
כשמוכן להוציא ולהמתין 5 דקות עד שמתקרר
בוצע
7.
לטרוף!
בוצע
4 Comments
-
-
שיר
היי דוד, תודה על תגובתך
אין אפשרות לשנות את המילה חצי היות ועולות שאלות רבות לגבי המספור ,
המילה לא יכולה להשתנות בהתאם לכמות לכן זה בסוגריים בכדי שתוכל להתעלם.
מאוד מומלץ להקפיא עוגיות לפני תנור-
נועה
מה זה חצי כוס חמאה? כמה גרם???
-
שיר
115 גרם
-
-
-
הי
אם אפשר לתקן את הכמויות היות וברגע שעושים כמות כפולה את המילה חצי הוא תמיד משאיר..
שאת כותבת כוס תוכלי לעשות באופציה של התפריט ראשי תוספת של כמות מדויקת של כוס או חצי כוס שאת משתמשת .. לפני האפיה אני משאיר את הכדורים במקפיא לכמה דקות וזה יוצא הרבה יותר טוב..