פסטה עגבניות וזיתים מטורפת
טוב,
אז אחרי הלהיט ששיגע את הרשת פסטה עגבניות ופטה אני לא מסוגלת לאכול עגבניות בלי פטה,
המשפחה ביקשה פסטה חדשה, מפתיעה וטעימה,
לקחתי השראה אבל וואלה…? נראה לי ששידרגתי טילים
קבלו את המתכון הבא!
פסטה עגבניות, פטה, זיתים וחריף – לא מהעולם הזה!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
8 כפות שמן זית | |
0.5 בצל או בצל קטן | |
4 שיני שום אחת מהן לקצוץ | |
8 עגבניות מגורדות, אפשר גם מקופסה | |
5-6 עלי בזיליקום | |
1 כף רסק עגבניות | |
0.5 כוס מים רותחים | |
0.5 פלפל חריף | |
8-10 זיתי קלמטה אפשר כל סוג אהוב | |
0.25 כפית סוכר | |
מלח ופלפל לפי טעם | |
0.25 כפית צ'ילי חריף | |
מלא פרמז'ן | |
500 גרם פסטה לבחירה |
הוראות
1.
במחבת לשים שמן זית בנדיבות
בוצע
2.
להוסיף בצל
חשוב לקצוץ אותו דק דק שיהיה שקוף
בוצע
3.
נוסף שום אחד כתוש ו3 שלמים
בוצע
4.
נוסיף עגבניות שגירדנו
אפשר גם להוסיף קנוי אני גירדתי באהבה
בוצע
5.
לתת לזה קצת להתבשל ולהוסיף בזיליקום
אפשר שלמים ואפשר לקצוץ, העיקר הטעם!
בוצע
6.
לערבב ולהוסיף כף רסק ומים רותחים
בוצע
7.
להוסיף פלפל חריף וזיתים בלי גלעין
בוצע
8.
לערבב ולהוסיף מלח , סוכר ופלפל
ומלא מלא פרמז'ן
בוצע
9.
להוסיף חתיכות גדולות של פטה ולערבב עד שנהיה מרקם אחיד
להוסיף צ'ילי חריף
בוצע
10.
לערבב להוסיף עוד פרמז'ן ולטרוף!
בוצע
כתיבת תגובה