סלט חזה עוף בריא ברוטב חרדל-מייפל
אתם הולכים להתאהב בסלט הזה
הוא הכי משביע סוגר פינה וטעים ברמות!
מושלם אם אתם רוצים הרבה חלבון או שומרים במשקל
כי הוא רק 400 קלוריות
לכל הכמות ומעל 30 גרם חלבון
תהנו!
No Reviews
רכיבים
התאם מנות
1 עגבניה גדולה | |
2 מלפפונים בינוניים | |
1 גמבה אדומה בינונית | |
3 חתיכות דקות חזה עוף | |
מעט שמן ניטרלי לצלייה | |
מלח ופלפל | |
פפריקה מתוקה | |
חסה טרייה | |
5 כפות תירס לייט |
לרוטב
0.5 חצי כפית חרדל | |
1 כפית סירופ מייפל טבעי | |
קורט מלח | |
1 לימון שלם קטן | |
0.5 חצי שן שום כתושה | |
1 כפית שמן זית |
הוראות
1.
נשטוף את כל הירקות ונחתוך את העגבנייה, המלפפונים והגמבה לקוביות בינוניות זה ייתן ביס שלא נעלם בין העלים. אם נרצה להוסיף משחק של צבעים, אפשר לשלב גמבה צהובה.
בוצע
2.
נשטוף ונייבש את החסה טוב עלים רטובים יגרמו לרוטב להחליק ולא להיצמד, וזה פחות טעים. נקרע את העלים בידיים כדי לשמור על המרקם האוורירי שלהם.
בוצע
3.
נתבל את חזה העוף במלח, פלפל ופפריקה מתוקה, ונחמם מחבת עם מעט שמן ניטרלי. נצלֶה את העוף משני הצדדים עד שהוא זהוב מבחוץ ורך בפנים – בערך 2–3 דקות לכל צד, תלוי בעובי. כדי לוודא שהוא מוכן, נחתוך חתיכה אחת אם היא לבנה לחלוטין בפנים, הוא מושלם.
בוצע
4.
בזמן שהעוף מתקרר קצת, נכין את הרוטב בקערית קטנה נערבב חצי כפית חרדל, כפית מייפל, קורט מלח, מיץ מלימון קטן שלם, חצי שן שום כתושה וכפית שמן זית. נערבב היטב עד שהרוטב חלק ואחיד. אם הוא סמיך מדי, אפשר להוסיף כפית מים פושרים ולערבב שו
בוצע
5.
נפרוס את העוף לקוביות יפות חשוב לחתוך נגד כיוון הסיבים כדי שיישאר עסיסי.
בוצע
6.
בקערה גדולה נשים את החסה, הירקות הקצוצים, התירס וחזה העוף. נוסיף את הרוטב, נערבב בעדינות כדי שכל עלה וכל ביס יקבל טעם.
בוצע
7.
הסלט הזה פשוט וואו צבעוני, טרי ומשביע בטירוף. יש בו ביס מתוק מהמייפל, קיק קטן של חרדל, ירקות רעננים וחזה עוף עסיסי. כל ביס זה גם בריאות וגם פינוק, כזה שעושה לך חשק להכין שוב… ושוב… ושוב
בוצע
8.
בתאבון!

בוצע
כתיבת תגובה